Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henry sinna på Solli

RBK-backen beskyldt for albuebruk.

LONDON (Dagbladet.no): Nå vet Jan Gunnar Solli hva som kreves på det aller høyeste nivået. RBKs nødløsning på backen er slått, men ikke slagen etter fotball-leksjonen på Highbury.

- Hvis vi ikke lærer av dette, er det noe galt med oss, sier Solli til Dagbladet.no.

For læring var det i hvert fall gode muligheter til for de norske spillerne. Fra avspark var det konsekvent to meter mellom Arsenal- og Rosenborg-spillerne. Og det var Arsenal som hadde ballen.

- De er utrolig dyktige altså. Vi snakket om å være tett på dem før kampen, men der skaffer seg den meteren ved å dytte deg unna og alltid gå på løp. Det er vanskelig å stå i mot da, fortsetter Solli, som spilte høyreback for kvelden.

Henry sinna

Og fordi midtbanespilleren var en av dem som fikk i oppgave å stoppe Arsenals offensive stjerner, fikk han også brynt seg litt på Thierry Henry.

- Ja, jeg fikk ham til å slå et dårlig innlegg etter en løpsduell, men han mente jeg hadde brukt albuen. Det så ikke unge Solli noe til, men han snudde seg og sa til meg «you wanna play, you wanna play? Let's play!»

- Da snudde jeg meg til Torjus og sa at det spørs om vi ikke må være litt ekstra på tæra framover, for nå er Henry sinna.

Men han innrømmer at det ikke var moro å løpe i mellom og jage hele tiden. Og mener Rosenborg ga bort ballen alt for lett.

- På nyåret skal vi trene på å være gode igjen. Men det var ganske gøy å spille i en periode også, sier han.

Gøy, kanskje, fordi Arsenal var laget av noe annet enn det RBK var i kveld.

- En del av spillerne har jo en spisskompetanse som vi aldri kommer opp til. Det er å tro på julenissen, sier Solli. Før han legger til:

- Men det hender jo han kommer av og til, da.

- Jeg kan vel bare oppsummere det best med å bruke Christer Basmas ord: «You have to put the finger in the ground and see where we are coming from».

BEHØRIG AVSTAND:</B> Thierry Henry løper fra det meste, men var irritert over påstått albuebruk fra Jan Gunnar Solli.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media