Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henry skylder på for lite vanning

Frankrike skuffet mot Sveits i går.

(Dagbladet.no:) Frankrike skuffet stort i åpningskampen mot Sveits i går, og gikk målløse av banen.

De fikk riktignok med seg et poeng, men det var slettes ikke den starten franskmennene håpet på etter VM-fiaskoen i 2002.

- Det hadde vært bedre med en seier, men jeg er ikke bekymret, sier Thierry Henry ifølge Sky Sports.

Frankrike har ikke scoret i en VM-kamp siden 12. juli 1998, da de slo Brasil i finalen. Det er 2895 dager siden, og før gårsdagens kamp snakket de om revansjeønsket.

Vannet etterpå

Arsenal-spissen mener en av forklaringene på hvorfor de skuffet i går kveld er baneforholdene. Det var rett og slett for tørt, synes Henry.

- Jeg så at de vannet banen etter kampen, men ingen skulle spille der etter oss, sukker han.

Og fortsetter:

OPPGITT: Thierry Henry var skuffet etter 0-0 mot Sveits i går kveld. Foto: EPA
OPPGITT: Thierry Henry var skuffet etter 0-0 mot Sveits i går kveld. Foto: EPA Vis mer

- Banen var ikke bra for Frank Ribery og meg, siden vi er driblere. Helt siden turneringen startet har spillere blitt stående igjen. De må vanne banene.

Henry mener også de ble snytt for straffe.

- Du må forklare meg hvorfor en hånd som oppsøker ballen er straffe, men at det ikke er det når en hånd stopper ballen fra å gå i mål, sier franskmannen.

LUGGET PÅ BAKKEN: Her er Thierry Henry i farta, med ballen i lufta. Kanskje like greit, siden han ikke likte gressteppet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling