<strong>OFFERET:</strong> Dallas-keeper Kevin Hartman kom i veien for New York Red Bulls' Thierry Henry, som ville feire lagkameratens mål ved å banke ballen i nettet en gang til. Hartman stakk fram beinet, og endte opp med leddbåndskade i kneet. Foto: Tom Pennington, Getty Images/AFP/Scanpix
OFFERET: Dallas-keeper Kevin Hartman kom i veien for New York Red Bulls' Thierry Henry, som ville feire lagkameratens mål ved å banke ballen i nettet en gang til. Hartman stakk fram beinet, og endte opp med leddbåndskade i kneet. Foto: Tom Pennington, Getty Images/AFP/Scanpix Vis mer

Henry sparket leddbåndsskade på Dallas-keeper

Mens han feiret Red Bulls-mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||
(Dagbladet): NY Red Bulls - Dallas 2-2. Drøye to minutter på overtid i første omgang satte New York Red Bulls-debutant Mehdi Ballouchys inn utlikningen til 1-1 mot Dallas. Marokkaneren breisidet inn et presist innlegg fra tidligere Tromsø-spiller Joel Lindpere.

Thierry Henry tenkte å feire målet ved å dundre ballen inn i det åpne målet en gang til. Men da satte Dallas-keeper Kevin Hartman bokstavelig talt ned foten - og endte med en leddbåndskade i kneet.

- Ballen lå der, og som jeg noen ganger gjør, ville jeg bare sparke ballen i nettet, forklarer Henry ifølge nyhetsbyrået Associated Press.

Han satte fram foten, og det var slik han ble skadd. Det var et uhell. Jeg gikk for å beklage i pausen, for jeg mente ikke å skade ham. Jeg sa at jeg var lei meg, og han aksepterte det. Det var en en tåpelig hendelse, sier den tidligere Arsenal- og Barcelona-spilleren.

Hartman tar det relativt pent, selv om han selvsagt er oppgitt over at han nå er satt ut av spill.

- Det var en sånn greie hvor han ville ta med ballen tilbake til midtbanen eller noe sånt. Henry ville sparke ballen, og jeg ville hindre ham, og ble uheldigvis skadd, sier keeperen.

Dallas-trener Schellas Hyndman er langt mindre fornøyd, og varsler at laget vil klage episoden inn til ledelsen i ligaen.

- Dette er en belastning for oss. Hartman lå an til å bli vår viktigste spiller. Nå må vi skaffe oss en reservekeeper. Det var helt unødvendig, så vi får se hva som skjer, sier han.

• Den bisarre episoden er lagt ut på YouTube.

<strong>I KNOW NOTHING, I'M FROM BARCELONA:</strong> Neida, Thierry Henry forsøkte ikke å sno seg unna skylda. Han beklaget hendelsen overfor keeper Hartmann. Foto: Tony Gutierrez, AP/Scanpix
I KNOW NOTHING, I'M FROM BARCELONA: Neida, Thierry Henry forsøkte ikke å sno seg unna skylda. Han beklaget hendelsen overfor keeper Hartmann. Foto: Tony Gutierrez, AP/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer