- Henry spiller ikke mer i 2006

Arsenal bedre uten superstjernen?

(Dagbladet.no): Thierry Henrys skadetrøbbel er mer alvorlig enn fryktet. Ifølge The Times er det det lite trolig at den franske superspissen er på banen mer i år.

29-åringen sliter med en betent nerve i bekkenet, som gir smerte nedover i beina.

- Han er ikke klar til å spille. Han er sliten, han må bli helt frisk og han kan ikke regne med å spasere rett inn på laget, sier Arsenal-sjef Arsene Wenger.

I helga har det gått rykter om at Henry stormet rasende ut fra treningsfeltet da manageren ga ham beskjed om at han ikke fikk spille mot Tottenham lørdag. Spissen mener selv han ikke trenger hvile.

- Er det et problem at jeg er opprørt når jeg ikke er med mot Spurs, og ikke får hjulpet lagkameratene mine?

Spurte Henry. Heller ikke Wenger mener han og stjernespissen har noe problem.

- Jeg er verken misfornøyd eller fornøyd med ham. Vi her et godt forhold og jeg tror vi igjen vil ha et godt forhold, sier Wenger.

Og kan trøste seg med at Arsenal har klart seg meget godt uten Henry i år. Med kapteinen på laget har Arsenal vunnet åtte av 17 kamper, viser The Independents statistikk.

AVVISER KRANGEL: Thierry Henry satt på tribuen da Arsenal slo Tottenham 3-0, og må trolig vente én måneds tid før han er tilbake på banen. Foto: Scanpix/Ap
AVVISER KRANGEL: Thierry Henry satt på tribuen da Arsenal slo Tottenham 3-0, og må trolig vente én måneds tid før han er tilbake på banen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Uten Henry har The Gunners vunnet seks av sju kamper.

- Henry spiller ikke mer i 2006