Henry truet med arrestasjon

En rasende og ukontrollert Thierry Henry måtte bli roet ned av politiet for ikke å gå til angrep mot dommeren Graham Poll etter oppgjøret mot Newcastle i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal tapte 3-1, og en rasende og ukontrollert Henry måtte holdes fysisk tilbake for ikke å gå til angrep mot dommeren Graham Poll etter at oppgjøret var over.

The Mirror og The Sun skriver at Henry ble truet av politiet med at hvis han ikke roet seg ned, ville han bli arrestert.

Det som fikk Henry til å reagere var blant annet dommer Polls utvisning av Ray Parlour i 1. omgang. Poll måtte eskorteres av banen, og spillere og deler av Arsenals støtteapparat måtte tre til for å styre franskmannen.

Oppførselen vil få etterspill for Henry, som nå blir rapportert til Det engelske fotballforbundet (FA).

- Thierry Henry vil bli et tema i en lengre rapport til FA, sa Poll til BBCs nettsted.

Arsenals manager Arshne Wenger fordømmer ikke sin angriper.

- Det er ikke min jobb å kontrollere mine spillere. Jeg er ikke en politimann. J eg forstår at spillerne var frustrerte. Det som skjedde var latterlig, sa Wenger om Henrys reaksjon til utvisningen i første omgang.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer