Henry ute i flere uker

Elleve dagers Arsenal-mareritt blir bare verre.

(Dagbladet.no) Om ikke Arsenals sorti i mesterligaen var trist nok, ble London-klubben rammet av enda flere dårlige nyheter i går kveld. Kaptein Thierry Henry pådro seg nemlig skader i både magen og lysken i kampen mot PSV i går.

Nå er spissen sannsynligvis satt ut av spill i flere uker fremover, noe som føyer seg inn i rekken av dårlige nyheter for Arsenal-manager Arséne Wenger.

- Det er trist for ham, han har hatt en veldig vanskelig sesong, sier Wenger, ifølge BBC.

Franskmannen kastet Henry innpå i et desperat forsøk på å få det avgjørende 2-0-målet i går kveld, og Henry var neppe helt spilleklar etter fotskaden han har slitt med i det siste.

I stedet utliknet PSV, og Henry hinket av gresset etter full tid.

Arsenal har hatt noen svært dårlige uker, laget har tapt ligacupfinalen mot Chelsea, og blitt utslått av både mesterligaen og FA-cupen i løpet av elleve dager.

- De to siste ukene har vært grusomme for oss. Vi gjorde det bra i ligacupen og gikk ut av FA-cupen i forrige uke, men det er småting i forhold til dette, sier Wenger. 

KORT COMEBACK: Thierry Henry tar seg til den vonde lysken mot slutten av gårsdagens mesterligatap for PSV. Foto: Reuters
KORT COMEBACK: Thierry Henry tar seg til den vonde lysken mot slutten av gårsdagens mesterligatap for PSV. Foto: Reuters Vis mer
Henry ute i flere uker