Henry ute resten av sesongen

- Blir klar til neste sesong, sier Wenger.

Arsenals stjernespiss Thierry Henry er ferdig for sesongen etter skaden han pådro seg i møtet med PSV Eindhoven onsdag.

Henry pådro seg en muskelskade i mage og lyske da han skulle slå et innlegg inn i annen omgang av returkampen i mestercupen mot PSV Eindhoven. Det ble tidlig klart at han nok en gang måtte belage seg på å hvile i uker. Fredag kom altså beskjeden om at Arsenal må klare seg uten sin franske spiss resten av sesongen.

- Henry vil være ute i minimum tre måneder. Det betyr dessverre at han er ute for resten av sesongen. Vi er sikre på at han blir klar til neste sesong, sier Arsenal-manager Arsène Wenger til AFP.

Henry mister nå EM-kvalifiseringskampen mot Litauen senere denne måneden, og mest sannsynlig også hjemmeoppgjørene mot Ukraina og Georgia i juni.

Gunners ble nylig slått ut av mestercupen. De tapte ligacupfinalen mot Chelsea og kom til kort mot Blackburn i FA-cupen. Også i serien sliter Arsène Wenger og co.

(NTB)

TUNG SESONG: Thierry Henry har vært mye plaget av skader denne sesongen, og i dag kom den tunge beskjeden om at han mister resten av sesongen med en muskelskade i mage og lyske. Foto: REUTERS
TUNG SESONG: Thierry Henry har vært mye plaget av skader denne sesongen, og i dag kom den tunge beskjeden om at han mister resten av sesongen med en muskelskade i mage og lyske. Foto: REUTERS Vis mer