Henrykt over Ørjan Berg

RBK-trener Åge Hareide var svært fornøyd med Ørjan Berg etter gårsdagens 2- 0-seier over amerikanske San José på spanske La Manga.

LA MANGA (Dagbladet): Berg gjorde én synlig feil i den sentrale midtbanerollen Bent Skammelsrud etterlot seg før jul. Det gjentas - én eneste feil. Og imponerende er derfor et mildt ord i denne sammenhengen. Spesielt når man vet at San José Earthquakes er et godt fotballag - i fjor det nest beste i landet som gikk til kvartfinalen i siste VM.

- Ørjan er veldig god, sier Åge Hareide.

- Det er en fornøyelse å ha en sånn spiller når du er trener. Og det er ikke bare det du ser, men du hører det også. Når Ørjan slår pasninger, gjør han det så kontant at det det kommer en helt egen lyd - den riktige - fra ballen.

Konkurransen på alle RBK-plasser gleder også Hareide og assistent Ola By Riise. Og på en mann som Harald Martin Brattbakk, som i hvert fall ikke er kjent for å ta de store smellene, kan du se det. Rosenborgs første scoring kom etter at Brattbakk hadde duellert både en, to og tre ganger slik at Frode Johnsen sto for åpent mål.

2- 0 slo han inn sjøl med den sikkerheten som gjør ham til toppscorer.

GOD: <P> Ørjan Berg.