HENRYkt

Fra innbytterbenken trengte Thierry Henry bare seks minutter på å vise hva Arsenal har savnet de siste to månedene.

Med sine to mål mot Sparta Praha ble Henry historisk. Nå er han tidenes mestscorende for Arsenal med 186 mål - ett foran den gamle scoringskongen Ian Wright.

Og la det være sagt med en gang - måten han gjorde det på var eksepsjonell.

Etterpå prøvde ikke Henry å skjule sin enorme begeistring etter rekordmålene.

-  Jeg er helt i skyene over å ta rekorden. Ian Wright var en stor spiller. Jeg ønsket å slå rekorden hans hjemme på Highbury - men man scorer når man scorer, sier Henry, som forvirret Sparta Praha-fansen da han feiret 2- 0-målet ved å skrive 186 i lufta.

-  Jeg tror nok ikke de skjønte helt hva alle tegnene jeg gjorde foran Arsenal-fansen skulle bety, smiler franskmannen.

Borte siden august

En lyskeskade har holdt ham borte fra Arsenal siden Premier League-kampen mot Fulham 24. august. Manager Arsene Wenger tok overraskende med Henry til Praha - og varslet at han bare ville slippe løs Henry den siste halvtimen.

I stedet kom franskmannen inn allerede etter et kvarter da José Antonio Reyes måtte ut med skade. Seks minutter senere lå ballen i mål bak en sprellende Sparta Praha-keeper.

Gir 100 prosent

Henry måtte likevel finne seg i å svare på spørsmål om framtiden sin i Arsenal etter sitt sensasjonelle comeback. 28-åringen har nektet å skrive ny kontrakt med Arsenal, og blitt linket tilbake til gamleklubben Juventus de siste ukene.

-  Jeg vil diskutere det med klubben mot slutten av sesongen. Det som er helt sikkert, er at jeg alltid vil gi 100 prosent når jeg er på banen, sier Henry.

 Seieren over Sparta Praha betyr at Arsenal har full pott på sine tre første kamper.

INGEN TVIL: Thierry Henry trengte bare seks minutter mot Sparta Praha for å sende Arsenal i ledelsen.