Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Henter høvelen søndag. Ikke før!

Frisk-spillerne lar skjegget gro i sluttspillet.

(Dagbladet.no): Med 4-3-seieren over Storhamar onsdag fortsatte Frisk Asker opphentingen og sikret seg samtidig en sjette NM-finalekamp, fra klokka 20 i kveld.

Det betyr samtidig at Frisk Asker-spillernes skjegg bare blir lengre og lengre, ettersom de har latt det gro gjennom hele best av sju-sluttspillet.

- Å la skjegget gro gjennom sluttspillet er en tradisjon vi i Sverige og Norge har lånt fra Nord-Amerika. Oppgjørene kommer så tett at man liksom ikke har tid til å barbere seg, sier svenske Markus Eriksson til Budstikka.no.

- Må få opp tempoet

Onsdag ble han avgjørende, og i kveld håper han å bli det samme - slik at Asker-laget får en sjuende og avgjørende kamp på søndag.

- Vi får gå på skøyter, få opp tempoet og slite dem ut, sier Eriksson til lokalavisa.

Han synes ikke det er direkte ubehagelig med skjegg, men gleder seg likevel til å få det bort. Dog ikke mer enn at han klarer å la barbersakene ligge noen dager til.

- Vi skal sørge for at det blir værende til søndag. Søndag henter vi frem høvelen. Ikke før! fastslår han sjølsikkert.

SKJEGGETE KARER: Frisk Asker-spillerne jubler her etter at scoret 4-3 på sudden death under den femte kampen i NM-finalen i ishockey mellom Frisk Asker og Storhamar. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX
SKJEGGETE KARER: Frisk Asker-spillerne jubler her etter at scoret 4-3 på sudden death under den femte kampen i NM-finalen i ishockey mellom Frisk Asker og Storhamar. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX Vis mer

Stor sportshelg i Hamar

I Hamar ser de på sin side fram til en fantastisk sportshelg, og ikke bare fordi Storhamar Dragons kan sikre seg NM-gull i kveld:

I morgen kan nemlig Storhamars håndballjenter få bronse i serien.

Helga avsluttes med at HamKam sesongåpner på Briskeby mot Viking på søndag.

image: - Henter høvelen søndag. Ikke før!
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media