Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henter inn RBK på målstreken?

Det stemmes som aldri før i Klubben i mitt hjerte, og nå kommer Vålerenga for fullt

PÅ OPPLØPSSIDA: Bojan Zajic (tv), Andreas Nordvik, Luton Shelton og Bengt Sæternes jubler for seier i Eliteseriekampen mellom Brann og Vålerenga på Brann stadion. 
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
PÅ OPPLØPSSIDA: Bojan Zajic (tv), Andreas Nordvik, Luton Shelton og Bengt Sæternes jubler for seier i Eliteseriekampen mellom Brann og Vålerenga på Brann stadion. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

||| MED bare tre dager igjen å stemme er det blitt fart på populære Vålerenga. Fotballavdelingen i Oslo-klubben er i ferd med å hente inn fjorårsvinner RBK i klassen for spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer, mens de andre gruppene også hevder seg godt.

Riktignok har breddeavdelingen til hockeylaget både Tromsø Hockey, Lillehammer og Sparta foran seg, men VIF er i hvert fall blant de 30 beste i denne harde klassen for de største spesialklubbene. I klassen under gjør VIF Hockey elite, VIF basket, VIF innebandy, VIF ski og VIF Cricket Klubb det sterkt, mens hovedforeningen Vålerengens IF følger bra opp blant fleridrettslagene. Totalt sett en flott mobilisering av en av hovedstadens største klubber.

Stillingen i teten ser ellers slik ut:

KLASSE 1: Her er det god jobbing fra Sjetne og Øystese for å hente inn Fram Larvikss ledelse. Nå skiller det bare et par hundre stemmer.

KLASSE 2: Tettrioen Siddis, Hemnes og Dalselv holder unna, men det stemmes også flittig bakfra hos Leksdal IL, Træna UIL, Selje IL, Stadlandet IL og Dimna IL. Alle disse små fleridrettslagene har vært flinke til å få med hele lokalsamfunnet for å hente inn utstyr for enten 75 000 eller 25 000 kroner.

KLASSE 3: En knapp RBK-ledelse tre dager før slutt, men VIF kommer stadig nærmere. Fortsatt er Sandnes Ulf årets sensasjon i en klasse som gjerne blir dominert av de store fotballagene. Tromsø Hockey er beste lag utenfor fotballen.

KLASSE 4: Nystartede Gjøvik Fotballforening kommer bakfra. Satsingen endte ikke med opprykk til 2.divisjon det første året, men nå er i hvert fall klubben i ferd med å bli populær i byen. Sammen med Flisbyen Ballklubb har de nærmet seg teten de siste timene.

KLASSE 5: En knallhard duell mellom studentlagene NTNUI og Realkameratene. Her blir ingen ting avgjort før fredag kl.12.00 da stemmelokalet på her på Dagbladet.no stenges.

Sluttresultatene i årets Klubben i mitt hjerte får du i dagbladet førstkommende lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media