Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henter inn treneren som hjalp Wozniacki

Sjarapova-comeback i romjula.

SÅ TRENEREN HOS ANDRE: Maria Sjarapova sier hun gleder seg til å jobbe med Sven Groeneveld, etter å ha sett treneren jobbe med rivaler i lang tid. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano/ NTB SCANPIX
SÅ TRENEREN HOS ANDRE: Maria Sjarapova sier hun gleder seg til å jobbe med Sven Groeneveld, etter å ha sett treneren jobbe med rivaler i lang tid. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano/ NTB SCANPIX Vis mer

Maria Sjarapova har vært uten fast trener siden samarbeidet med Jimmy Connors opphørte i august. Nå henter hun inn gamletreneren til Monica Seles og Mary Pierce.

Den russiske tennisjenta skal samarbeide med veteranen Sven Groeneveld, en høyt ansett nederlandsk tennistrener.

- Jeg er glad for å kunne fortelle om mitt formelle samarbeid med Sven Groeneveld, sier verdensfireren.

Kort samarbeid Samarbeidet med legenden Connors varte bare én kamp under WTA-turneringen i Cincinnati i august.

Groeneveld var også sentral da danske Caroline Wozniacki toppet verdensrankingen.

- Vi har jobbet sammen siden jeg kom tilbake (fra skade). Etter å ha sett ham jobbe med motstanderne i så mange år, gleder jeg meg til å få ham på min side, sier Sjarapova.

Comeback i romjulen 26 år gamle Sjarapova brøt med mangeårig trener Thomas Högstedt etter 2. rundetapet i Wimbledon i sommer. Resten av sesongen har vært preget av en skulderskade, som ødela muligheten for spill i US Open og sesongavslutningen i Istanbul.

Trolig gjør den russiske tennisprofilen comeback i Brisbane 30. desember. Det er en oppvarmingsturnering foran Australian Open.

Högstedt skal for øvrig trene Wozniacki i 2014.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media