Bjørn Rune Gjelsten

Henter Springsteens datter til ridelag

Jessica Springsteen (29) skal ri for Gjelstens «Scandinavian Vikings».

PÅ RIDESTEVNE: Bruce Springsteen og datteren Jessica sammen på et ridestevne. Nå skal hun ri for Bjørn Rune Gjelstens lag. Foto: REX
PÅ RIDESTEVNE: Bruce Springsteen og datteren Jessica sammen på et ridestevne. Nå skal hun ri for Bjørn Rune Gjelstens lag. Foto: REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Det bekrefter Gjelsten og hans teamsjef Geir Gulliksen overfor VG.

Den norske mangemillliardæren har et eget lag i sprangridningsligaen Global Champions League.

- Hun er først og fremst en av de aller beste sprangrytterne i verden, til tross for at hun er relativt ung i dette gamet. I tillegg er hun en flott og positiv kvinne, som blir en viktig profil for «Scandinavian Vikings», sier Gjelsten til VG.

Oppvokst på gård

Jessica Springsteen er datteren til superstjernen Bruce Springsteen og vokste opp sammen med den verdensberømte faren, mora og to brødre på en gård i New Jersey.

- Vi hadde geiter, noen høner, og vi hadde griser. Da vi var små, lekte vi med geitene hele tida. Vi hadde hver vår lille geit, og vi gikk rundt med dem, fortalte Jessica til CNN i 2015.

Etter sommeren

Familiegården ligger nærme Beacon Hill Show Stables, som er et populært sted for å trene sprangridning. Her begynte Jessica å ri hver dag etter skolen, skriver New York Post.

Nå er hun også en sprangrytter i verdenstoppen.

Neste stevne i Global Champions Tour er i Madrid i mai, men Springsteen skal ikke ri for det norske laget før etter sommeren, ifølge VG.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer