STYRTET: Den argentinske fotballspilleren Emiliano Sala var om bord på et fly som styrtet på vei fra Nantes til Cardiff. Foto: NTB Scanpix
STYRTET: Den argentinske fotballspilleren Emiliano Sala var om bord på et fly som styrtet på vei fra Nantes til Cardiff. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hentet lik fra ulykkesfly

Et lik er hentet ut fra flyet som styrtet med fotballspilleren Emiliano Sala om bord.

Den britiske havarikommisjonen sier at operasjonen for å hente den døde ut av flyvraket var vellykket, melder Sky News.

Det er ikke klart om det er Sala eller piloten David Ibbotson som kunne sees på videoopptak en miniubåt har gjort av flyet.

- Operasjonen ble utført på en så verdig måte som mulig, og familiene ble holdt informert om utviklingen, opplyser havarikommisjonen.

Liket er nå sendt til rettsmedisinsk undersøkelse.

Sala var på vei fra franske Nantes til Cardiff da småflyet han satt i forsvant fra radaren utenfor kanaløya Guernsey mandag 20. januar. I dagene og ukene som fulgte ble det gjennomført en omfattende leteaksjon etter Sala og Ibbotson.

Søndag ble vraket av flyet, en enmotors Piper Malibu, funnet på 67 meters dyp på bunnen av Den engelske kanal. Ifølge TV-kanalen var det et søkefartøy som lokaliserte flyet.

Forsøk på å heve selve flyet måtte avsluttes på grunn av dårlig vær, ifølge havarikommisjonen.

- Værmeldingen er dårlig i den nærmeste framtida, så den vanskelige beslutningen om å avslutte opperasjonen ble tatt, skriver de i en uttalelse, ifølge Skye News.