PÅ PLASS: Paul Pogba er i Manchester. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: Paul Pogba er i Manchester. Foto: NTB ScanpixVis mer

Her ankommer Pogba Manchester for å komplettere den historiske overgangen

Paul Pogba er bare formaliteter unna å bli verdens dyreste fotballspiller. 

(Dagbladet): Etter ukesvis med snakk, er bildebeviset endelig på plass: En av sommerens desidert mest omtalte fotballoverganger er i ferd med å bli en realitet.

Paul Pogba (23) har ankommet Manchester for å signere for klubben han forlot omtrent gratis - nå som verdens dyreste fotballspiller. Ifølge BBC blir prislappen 89 millioner britiske bund. Det tilsvarer omtrent 986 millioner norske kroner.

Den franske landslagsspilleren fløy fra Nice til Manchester tidligere i dag og er nå bare en medisinsk test unna den historiske overgangen som vil gjøre ham til tidenes dyreste fotballspiller.

Gareth Bale innehar den nåværende overgangsrekorden da han ble solgt for 85 millioner pund fra Tottenham til Real Madrid i 2013. Det er nå bare et tidsspørsmål før Pogba overtar tittelen som fotballens dyreste.

José Mourinho har virkelig fått tilbake optimismen på Old Trafford etter å ha hentet inn stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan og Eric Bailly tidligere i sommer.

At Zlatan ble matchvinner mot Leicester i Community Shield i går, underbygde denne tendensen ytterligere. Nå er Mourinho i ferd med å sette den siste brikken i Manchester United-puslespillet på plass før jakten på ligagullet settes i gang neste helg. Den brikken heter Paul Pogba.

I løpet av sommeren er alt snudd på hodet på Old Trafford. Marerittene etter David Moyes og Louis van Gaal er erstattet med sterke gulldrømmer på drømmenes teater, selv om storklubben ikke er kvalifisert for Champions League.

RETURNERER: Paul Pogba er tilbake i Manchester. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
RETURNERER: Paul Pogba er tilbake i Manchester. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer