Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her avgjør han 14 sekunder før slutt

- Jeg visste jeg hadde kontroll på skuddet, sier Garnett.

SISTE LITEN: Boston Celtics-forward Kevin Garnett (t.h) var måbevisst da han plukket de to siste poengene mot Knicks. Foto: EPA/MATT CAMPBELL
SISTE LITEN: Boston Celtics-forward Kevin Garnett (t.h) var måbevisst da han plukket de to siste poengene mot Knicks. Foto: EPA/MATT CAMPBELL Vis mer

Kevin Garnett slo til og ordnet 96-93 seier for Boston Celtics 14 sekunder før slutt i sluttspillkampen mot New York Knicks tirsdag.

Garnetts scoring like før slutt gjorde at Boston nå leder 2-0 i kamper.

- Vi hadde flaks som vant denne kampen, innrømte Boston-trener Doc Rivers etter den spennende og til dels dramatiske avslutningen.

Rajon Rondo var den mestscorende spilleren for Boston med 30 poeng, mens Paul Pierce avsluttet med 20 poeng, men det var altså Kevin Garnett som scoret de aller viktigste poengene i sluttsekundene.

- Jeg spilte vel ikke akkurat med noen god rytme i denne kampen, men mot slutten beholdt jeg roen og satte et skudd jeg visste jeg hadde kontroll på, sa Garnett etter kampen

I den andre kampen i Eastern Conference ble det 88-82 seier til Orlando Magic over Atlanta Hawks. Her ble Dwight Howard den store spilleren med 33 poeng.

I Western Conference ble det spilt en kamp. Dallas Mavericks slo Portland Trail Blazers 101-89 og leder klart 2-0 i kamper.

(NTB-AFP)

2-0: Med Garnetts matchvinnerpoeng har Boston vunnet to av to kamper. Foto: EPA/CJ GUNTHER
2-0: Med Garnetts matchvinnerpoeng har Boston vunnet to av to kamper. Foto: EPA/CJ GUNTHER Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media