Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her avslører hun for alle at hun ikke har undertøy på seg

- Først tenkte jeg «for et mareritt! Dette kommer til å florere på YouTube».

GLEMTE SEG: Etter sitt bronseløp dro Olga Graf henrykt ned glidelåsen på skøytedressen og avslørte for alle at hun ikke hadde noe undertøy. Graf tok seg forlegen til munnen og dro glidelåsen opp igjen, men smilet forsvant aldri. Foto: NTB Scanpix
GLEMTE SEG: Etter sitt bronseløp dro Olga Graf henrykt ned glidelåsen på skøytedressen og avslørte for alle at hun ikke hadde noe undertøy. Graf tok seg forlegen til munnen og dro glidelåsen opp igjen, men smilet forsvant aldri. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skøyteløperen Olga Graf viste mer enn glede da hun sikret Russlands første medalje i Sotsji-OL.

Etter sitt bronseløp dro hun henrykt ned glidelåsen på skøytedressen og avslørte for alle at hun ikke hadde noe undertøy. Graf tok seg forlegen til munnen og dro glidelåsen opp igjen, men smilet forsvant aldri.

- Ja, det er sant. Jeg hadde ingenting under, sa hun til avisen Sovjetskij Sport.

- Vi har flotte dresser som får kroppen til å føles lett, og derfor bruker jeg ikke undertøy. Da jeg gikk i mål til ledertid, glemte jeg det og dro ned glidelåsen, fortsatte hun.

- Først tenkte jeg «for et mareritt! Dette kommer til å florere på YouTube». Men det er ikke så ille. Jeg viste ikke særlig mye.

Graf ble slått av Ireen Wüst og Martina Sablikova, men hun ble første russiske medaljevinner i vinterlekene på hjemmebane.

(NTB)

Hele Norges coronakart