Her begår den svenske fjerdedommeren en real generaltabbe

Ser du feilen?

OPS: Svenske Jonas Eriksson rotet med numrene på sidelinja i går da Sergio Aguero skulle inn for Gonzalo Higuain på tampen av den andre omgangen. Foto: Niklas Larsson / Bildbyrån
OPS: Svenske Jonas Eriksson rotet med numrene på sidelinja i går da Sergio Aguero skulle inn for Gonzalo Higuain på tampen av den andre omgangen. Foto: Niklas Larsson / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Få med deg alt fra Brasil i VM direkte

(Dagbladet): Etter 120 minutter og åtte straffespark var det til slutt Argentina som i natt trakk det lengste strået og tok seg til VM-finale på bekostning av Nederland.

Lionel Messi, Ezequiel Garay, Sergio Aguero og Maxi Rodriguez gjorde alle jobben fra ellevemeteren, men den svenske fjerdedommeren, Jonas Eriksson, gjorde også sitt for å stjele showet i Sao Paulo.

«Dobbel»-bytte Det var i det 82. minutt at tidligere nevnte Aguero skulle komme inn for Gonzalo Higuain på topp for de blå-hvite. Men Eriksson sleit voldsomt med det som strengt tatt ikke skal være en uoverkommelig oppgave.

Å få det riktige nummeret opp på tavla si.

På bildet øverst i artikkelen kan vi tydelig ser at Aguero (nummer 20) står klar på sidelinja for å erstatte Higuain (nummer 9). På tavla til Eriksson står derimot nummeret til Rodrigo Palacio.

Palacio, som for øvrig må være verdens eneste fotballspiller på toppnivå med både måne og rottehale, hadde allerede entret banen ett minutt tidligere da han erstattet Enzo Perez.

Eriksson hadde glemt å plotte inn de nye tallene i sitt høyteknologiske hjelpemiddel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer