Her bestiller tennisstjernen en kaffe midt i kampen (!)

Så ble hun usikker på om det var lov.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tennisstjernen Serena Williams fikk hjelp fra uventet hold da hun slo tilbake etter å ha tapt det første settet 6-0 i Hopman Cup mot italienske Flavia Pennetta. Hun bestilte en espresso etter tapet, og vant de to neste settene 6-3 og 6-0.

- Jeg har jetlag og Flavia spilte veldig, veldig bra - og alle trenger kaffe fra tid til annen. Jeg trengte kaffe for å bevege beina fortere, sa Serena Williams etter seieren ifølge Sky Sports.

Williams er en svoren kaffedrikker, men fikk ikke påfyll denne morgenen. Derfor følte hun trangen under tenniskampen.

Tennisstjernen spurte ei balljente om hun kunne hente drikkevaren til henne, men så ble hun i tvil om det i det hele tatt var lov. Hun rådførte seg derfor med en funksjonær, som ga henne tillatelse.

- Jeg ba dem hente en liten espresso. Jeg spurte om det var lov, fordi jeg aldri har gjort det tidligere, sier Williams.

Williams paret seg seinere opp med John Isner, som slo Fabio Fognini 5-7, 7-5, 7-6 (7-4). Sammen seiret de på tie break etter 6-2, 2-6 og 11-9.

USA slo dermed Italia 3-0 sammenlagt. Nå venter den kanadiske duoen Eugenie Bouchard og Vasek Pospisil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.