POPULÆRT UTESTED: Ved dette utestedet ble en kjent norsk fotballprofil pågrepet og kastet på glattcelle.
POPULÆRT UTESTED: Ved dette utestedet ble en kjent norsk fotballprofil pågrepet og kastet på glattcelle.Vis mer

Her ble den norske fotballtoppen pågrepet

Saken preger avisene i landet.

(Dagbladet): Saken om den norske fotballprofilen som ble anmeldt og kastet på glattcelle etter en bytur 6. november preger avisene i det aktuelle landet.

Dagbladet besøkte stedet der nordmannen ble pågrepet.

Det populære utestedet har kun åpent i helgene - og nattklubbens manager svarte ikke på Dagbladet henvendelser sent torsdag kveld.

Manageren på utestedet der fotballprofilen ble pågrepet, sier følgende til en lokal avis:

- Inntrykket mitt er at han er offer for sin egen berømmelse. Utestedet er så stort, at hvis noen plager deg, kan du bare gå et annet sted, sier han.
Den norske fotballtoppen ble tatt av politiet rundt klokka sju om morgenen, og sluppet ut etter fem timer på glattcelle.

En talsmann for påtalemyndigheten opplyser til Dagbladet torsdag ettermiddag at saken etterforskes av politiet, og at nordmannen har oppgitt nattklubbsjefen som vitne i sin forklaring.

- Han har nektet for anklagene, og saken er fortsatt hos politiet. De ser etter vitner, for å vinne ut hva som egentlig skjedde, sa talsmannen til Dagbladet.

Ifølge talsmannen kan etterforskningen drøye i to-tre måneder, det er helt vanlig i landet. Ingen vitneavhør er ennå gjennomført.

Det var en 24 år gammel kvinne som anmeldte nordmannen og mente han antastet henne.

- Han var på byen med fotballvenner, etter å ha vært på en fotballkamp. Han kom i kontakt med en kvinne, som hevder han antastet henne. Han var beruset da dette skal ha skjedd, sa en  talsmann til Dagbladet tidligere denne uka.

Fotballprofilen selv har avvist beskyldningene på det sterkeste.

- Det er helt feil å anklage meg for ulovlige handlinger. Storm i et vannglass? Det er ikke en gang vann i glasset. Det er ingenting. Jeg vurderer å selv ta tak i saken, har han sagt til lokale medier.