Her blir Arsenal-keeperen smadret i lufta av Carroll

Arsenals andre hjemmetap mot nyopprykkede lag.

RAGET HØYT OVER FABIANSKI: Andy Carroll viste fryktinngytende spenst da han knuste Arsenal-keeperen i lufta, og scoret på Newcastles første avslutning i kampen. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
RAGET HØYT OVER FABIANSKI: Andy Carroll viste fryktinngytende spenst da han knuste Arsenal-keeperen i lufta, og scoret på Newcastles første avslutning i kampen. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal - Newcastle 0-1

(Dagbladet): De fleste eksperter mente før sesongen at Arsene Wenger var nødt til å hente inn en ny keeper om Arsenal skulle gjøre seg forhåpninger om ligagull.

Franskmannen har imidlertid klokkertro på at Lukasz Fabianski er en kommende storkeeper - men som så mange ganger før var målvakten som kostet Arsenal dyrt hjemme mot Newcastle i ettermiddag.

På overtid av 1. omgang lempet Joey Barton et frispark inn i Arsenals straffefelt, og Fabianski rykket ut for å plukke ballen. Som en ørn kom Andy Carroll susende gjennom lufta, og selv med armene oppe ble polakken smågutt mot Newcastle-spissen.

Fra fem meter stanget han ballen i det åpne målet, og Newcastle hadde scoret på sin første avslutning i kampen.

Carroll våknet for øvrig til skandaleoverskrifter i News of the World i dag, om sexorgier og kokain på en fest der han og «støttekontakt» Kevin Nolan var til stede.

Men den kontroversielle 21-åringen har vært ute ei vinternatt før, og så ikke ut til å være det minste preget av skriveriene.

Han og Nolan er hovedårsaken til at Newcastle er oppe på en oppsiktsvekkende sterk 4. plass på tabellen, før Manchester Citys kamp mot West Bromwich.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer