Her blir barnefamilien truet av illsinte fans på tribunen

Se video av supportere som sitter på «feil» sted.

(Dagbladet): Real Madrid vant 5-1 mot Osasuna i helga, og leder den spanske serien seks poeng foran Barcelona.

På tribunen i helgas oppgjør fanget tv-kameraene opp en situasjon der en familie med Real Madrid-banner ble forsøkt jaget vekk fra tribunen av hjemmefansen.

Klippet viser først at Osasuna-fansen får øye på en liten gjeng på tribunen som har to bannere hengende over rekkverket på tribunen. Først løper én Osasuna-supporter bort til to menn og drar det ene Real Madrid-banneret unna.

Deretter løper tre Osasuna-fans mot en mann og to barn som sitter rett siden av. Hjemmefansen er tydelig aggressive og river ned banneret. Etter kort tid kommer politiet og roer situasjonen.

I slutten av klippet kan du se at Real Madrid-supporterne får beholde plassene, men at bannerne er borte og bortedraktene er skjult.

Underveis i kampen var det bortefansen som fikk mest å juble for, og blant annet to perlescoringer av Cristiano Ronaldo og Karim Benzema sørget for 5-1-seier til Real Madrid.

I kveld spiller Real Madrid mot APOEL i Champions League. Spanjolene vant den første kvartfinalen 3-0, og spiller på hjemmebane i kveld.

KAMP I DAG: Real Madrid og Jose Mourinho møter APOEL i Champions League i kveld. Foto:EPA/ANGEL DIAZ
KAMP I DAG: Real Madrid og Jose Mourinho møter APOEL i Champions League i kveld. Foto:EPA/ANGEL DIAZ Vis mer