Her blir Beckham «overfalt» av tilskuer

- Jeg ble skremt.

(Dagbladet.no): Han har vært vitne til opptil flere streakerstunt i sin karriere, men for David Beckham ble det først virkelig ubehagelig da en påkledd mann stormet banen i natt norsk tid.

Det var liten tvil om at inntrengeren hadde sett seg ut engelskmannen, som fikk seg en solid støkk.

- Jeg ble skremt da jeg fikk øye på ham, for han smilte ikke og hadde ikke på seg en Galaxy-drakt. Jeg visste ikke om han ville gi meg en klem eller om det var noe annet. Heldigvis ville han bare gi meg en «high-five», sier Beckham ifølge The Sun.

Lagkamerat og midtstopper Chris Klein - ikke skuespilleren - var raskt på pletten og skubbet tilskueren i bakken med forbilledlig armbruk.

Ut fra ansiktsuttrykket å dømme virket mannen uansett tilfreds med egen innsats idet han ble ført vekk av vakter. På det tidspunktet ledet LA Galaxy 3-1 mot Orlando Rapids, men det ble en spennende avslutning på kampen etter at Colin Clark reduserte til 2-3 et drøyt kvarter før slutt.

Galaxy red av stormen, tok sin første seier på tre kamper og gjeninntok tabelltoppen i Western Conference.

- Det var en sprø kamp for en trener, med røde kort og tilskueren. Men jeg er mest bekymret over at vi ikke drepte kampen da vi ledet 3-0, sier Galaxy-sjef Ruud Gullit.

Her blir Beckham «overfalt» av tilskuer
FIKK KLEM OG «HIGH-FIVE»: Tilskueren hadde ingen onde hensikter, men David Beckham ble uansett skremt da mannen i svart t-skjorte kom mot ham uten å smile. Foto: AP
FIKK KLEM OG «HIGH-FIVE»: Tilskueren hadde ingen onde hensikter, men David Beckham ble uansett skremt da mannen i svart t-skjorte kom mot ham uten å smile. Foto: AP Vis mer
<B>TOK GREP:</B> Midtstopper Chris Klein gjorde kort prosess med inntrengeren.
<B>UT MED TUNGA:</B> Tilskueren så ikke direkte misfornøyd ut da han ble ført ut av banen.
<B>BECKHAM ER IKKE UKJENT MED BANEINVASJON:</B> Her er det den berømte streakeren Mark Roberts som sørger for underholdning under en Real Madrid-kamp.
<B>MER STREAKING:</B> Beckham i Manchester United-drakt. Kvinnen i Evas drakt.