Her blir Becks presentert for USA

Hovedpersonen holdt «introduksjonskurs» for publikum.

(Dagbladet.no): David Beckham (32) avsluttet i år sin eventyrlige Europa-karriere med å sikre seriegull til den spanske storklubben Real Madrid.

I dag ble fotballspilleren - og fenomenet - David Beckham endelig presentert som Los Angeles Galaxy-spiller, og det foran et entusiastisk publikum, som talte om lag 5000 snuter.

Dermed ble den engelske superkjendisen sjølsagt nødt til å holde en kort tale, som bar preg av å være et «Beckham for Dummies»-kurs.

- I karrieren min har jeg spilt for de to største klubbene i verden, Manchester United og Real Madrid, startet han, ifølge Telegraph.

- Jeg har spilt 11 år for landslaget mitt, og jeg spiller fortsatt for England, fortsatte han.

Deretter gikk han over til å fortelle hvorfor han velger å fortsette karrieren i nettopp USA, hvor fotball først og fremst forbindes med avlange baller og overpolstrede spillere.

- Gjennom livet mitt har jeg alltid vært på jakt etter utfordringer. Familien min har nå flyttet til Los Angeles, og dette er noe vi er stolte av, fastlo Beckham.

- Alt er perfekt. Familien er det aller viktigste for meg, men fotballen kommer som nummer to, forsikret den pasningssterke midtbanespilleren, som hadde sin kone med seg til presentasjonen.

KONFETTI HØRER MED: Slik ble David Beckham ønsket velkommen i kveld norsk tid. I Los Angeles skal han spille fotball for klubben LA Galaxy. Foto: ROBYN BECK/AFP/SCANPIX
KONFETTI HØRER MED: Slik ble David Beckham ønsket velkommen i kveld norsk tid. I Los Angeles skal han spille fotball for klubben LA Galaxy. Foto: ROBYN BECK/AFP/SCANPIX Vis mer

Den første kampen han spiller, går mot gamle kjente. 21 juli spiller LA Galaxy nemlig en vennskapskamp mot engelske Chelsea.

Den tidligere Manchester United-spilleren er antatt å tjene over 30 millioner kroner i måneden, og da bør han også hjelpe laget sitt til suksess.

LA Galaxay har kommet skjevt ut i de første 12 kampene av Major Soccer League, men de håper nå at Beckhams ankomst skal bidra til snarlig bedring.

Så gjenstår det å se hvordan neste kapittel av eventyret blir seende ut.

Her blir Becks presentert for USA
MOTEOPPVISNING: Sånn kunne det nesten virke da Victoria Beckhams entret stadion i Los Angeles i dag.
BECKHAM-MANIA: Da David Beckham i dag ble presentert for det amerikanske publikumet, var ikke hysteriet ulikt det som møtte The Beatles da de i sin tid landet på amerikansk jord.
KONA PÅ SLEP: Davids kone, Victoria Beckham, er nok ikke mindre ivrig på familiens forflytning fra Madrid til Los Angeles.
KLEDD I HVITT: Drakten er til forveksling lik den David Beckham brukte i Real Madrid, men nå er det LA Galaxy som gjelder.
EUROAMERIKANSK FORBRØDRING: Engelske og amerikanske flagg preget seremonien da David Beckham i dag ble presentert som LA Galaxy-spiller.