Her blir Berg og Legia hånet med Champions League-hymne

Motstander-stunt før kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Legia Warszawa og manager Henning Berg ble kastet ut av Champions League etter papirrot og det ønsket helgas seriemotstander Jagiellonia-Bialystok markere.

Mens Legia-spillerne løp ut på banen for å varme opp, kom plutselig den kjente Champions League-hymnen over høytaleranlegget. Amatøropptak fra arenaen også at fansen til Jagiellonia-Bialystok sang «Glasgow Celtic» for full hals.

Men på gressmatta hadde laget lite å stille opp med lørdag. Legia vant 3-0 og slo tilbake etter en tung uke. Michal Zyro, Miroslav Radovic og Michal Kucharczyk scoret målene. Legia står med ti poeng etter fem serierunder.

I kveld kom det mer dårlig nytt for Berg. Idrettens voldgiftsrett (CAS) avslo anken fra Legia og klubben kan glemme Champions League-spill.

- Presidenten i CAS' ankeavdeling har vurdert partenes skriftlige innleveringer og har avvist Legias forespørsel, heter det i pressemeldingen.

Legia vant egentlig 6-1 sammenlagt mot Celtic, men ble straffet fordi en spiller ikke var spilleberettiget (Bartosz Bereszynski).

Klubben varslet tidlig at de ville anke så langt som mulig etter utkastelse fra turneringen, men nå er alt håp ute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer