Her blir Bjørndalen hyllet i et fullsatt klubbhus i hjembygda

Ble æresmedlem i Simostranda.

ÆRESMEDLEM: Her blir Ole Einar Bjørndalen tatt opp på scena og hyllet som æresmedlem i Simostranda i kveld.  Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
ÆRESMEDLEM: Her blir Ole Einar Bjørndalen tatt opp på scena og hyllet som æresmedlem i Simostranda i kveld. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SIMOSTRANDA (Dagbladet): Det er ikke ofte Ole Einar Bjørndalen (40) får tid til en svipptur hjemom hjembygda Simostranda, men når sjansen bød seg, så trommet idrettslaget kjapt sammen til en feststund med mannen som under Sotsji-OL klatret helt til topps på lista over tidenes mestvinnende vinterolympiere.

Nå i kveld er hele bygda samlet på klubbhuset Eikvang for å hylle bygdas store sønn.

- Dette setter jeg utrolig stor pris på, og jeg hadde ikke ventet at det skulle bli så stort, sier Ole Einar Bjørndalen når han ser hvor mange som har møtt opp for å se og hylle hans prestasjoner.

Bjørndalen ble møtt med korpsmusikk, Modum-ordfører Terje Bråthen fortalte om den kollektive stoltheten som har lagt seg over bygda på bakgrunn av skiskytterens vanvittige prestasjoner.

Lederen i hovedstyret i Simostranda IL, Thor-Erik Varsla, utnevnte skiskytteren til æresmedlem på stedet.

- Vi har kikket i idrettslagets lover og regler for å finne hvor mange VM- og OL-gull, man må ha for å bli æresmedlem i klubben, men vi har ikke klart å finne noe om det i klubbens regler. Men selv om vi egentlig må fatte vedtak om æresmedlemskap på årsmøtet, så tar vi sjansen på at 19 VM-gull og OL-gull er nok til å bli æresmedlem, sa Thor-Erik Varsla til entusiastisk klapping fra salen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer