Her blir Daniela (22) midtpunktet i stjernens første Madrid-møte

«Hun spilte hovedrollen i presentasjonen».

KONA STILTE OPP: James Rodriguez er Real Madrids nye stjernekjøp. Kona Daniela og Real Madrid-president Florentino Perez tok del i flere pressebilder. Spansk presse sammenligner presentasjonen med da David Beckham og Victoria kom til Spania i 2003. Foto: REUTERS/Juan Medina
KONA STILTE OPP: James Rodriguez er Real Madrids nye stjernekjøp. Kona Daniela og Real Madrid-president Florentino Perez tok del i flere pressebilder. Spansk presse sammenligner presentasjonen med da David Beckham og Victoria kom til Spania i 2003. Foto: REUTERS/Juan Medina Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): VM-kometen James Rodriguez (23) sto trolig for en av sommerens mest spennende overganger da han signerte for Real Madrid i går. 23-åringen storspilte for Colombia i VM, ble toppscorer og scoret mesterskapets vakreste mål.

Den tidligere Monaco-spilleren ble i går presentert av klubbpresident Florentino Perez. Prislappen skal ligge på 660 millioner kroner.

Men i presentasjonen snek også kona Daniela (22) seg med. I spansk presse sammenlignes ankomsten til James med da David Beckham og kona Victoria kom til Madrid sommeren 2003.

«Daniela Ospina spilte hovedrollen i presentasjonen», skriver spanske Mundo Deportivo.

- Mye styr Victoria Beckham var nemlig også til stede på Santiago Bernabeu da ektemannen David ble presentert for elleve år siden.

- Det var mye styr under presentasjonen i går. Og jeg er litt overrasket. Men det er tross alt en stor signering og spesielt gledelig er det for colombianerne. Real Madrid får nok mange nye colombianske fans nå, sier Magnus Kragtorp, president i Real Madrids norske supporterklubb, til Dagbladet.

Kragtorp la også merke til at Ospina var med på enkelte pressebilder fra presentasjonen.

I 2003: David Beckham, Alfredo di Stefano og Real Madrid-president Florentino Perez under presentasjonen av Beckham i juli 2003. Foto:   REUTERS/Russell Boyce
I 2003: David Beckham, Alfredo di Stefano og Real Madrid-president Florentino Perez under presentasjonen av Beckham i juli 2003. Foto: REUTERS/Russell Boyce Vis mer

- Jeg må innrømme at jeg ikke har sett det ofte. Vi har derimot eksemplet der Isco hadde med broren sin på flere bilder i fjor, sier Kragtorp.

- Presentasjonen blir sammenlignet med David Beckhams. Ser du noen likheter?

- Med sportslige øyne er Rodriquez bedre enn Beckham, men jeg ser sammenligningen. Det er to store profiler, sier Kragtorp.

- Hvilke forventninger har du til Rodriguez?

- Han var kanskje den beste spilleren i VM og jeg har tro på ham. Han er en spiller som kan være med å prege Real Madrid i mange år framover, sier supporterlederen.

Stjerner Daniela Ospina Rodriguez er langt fra ukjent i idrettsmiljøet og er søster av Colombias landslagskeeper David Ospina (25) som har spilt 44 landskamper.

Daniela traff James i 2008 gjennom en felles venn, skriver El Mundo. Da var James bare 18 år.

FULGTE MED: Victoria var til stede og fulgte med Real Madrids presentasjon av David Beckham i 2003. Foto:  AP Photo/EFE, Chema Moya
FULGTE MED: Victoria var til stede og fulgte med Real Madrids presentasjon av David Beckham i 2003. Foto: AP Photo/EFE, Chema Moya Vis mer

To år senere ble James solgt fra argentinske Banfield til Porto. Da fulgte kjæresten Daniela med. Samme år giftet det unge paret seg. I fjor fikk de dattera Salome.

Daniela har også vært en aktiv volleyballspiller og en del av det colombianske landslaget. Karrieren tok slutt da hun flyttet til Europa med James i 2010.

- Jeg er veldig lykkelig. Dette er en drøm som blir til virkelighet. Jeg håper å gjøre folk glade og vinne mange titler her, sa James Rodriguez i går.

Paret blir i spansk presse omtalt som mediesky og de stiller sjeldent til intervjuer utenom ulike arrangerte presentasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer