PÅ SPILLERHOTELLET: Etter banketten i natt fikk debutantene Håvard Nielsen og Anders Konradsen utdelt hver sin vimpel av landslagssjef Drillo. Foto: Norges Fotballforbund
PÅ SPILLERHOTELLET: Etter banketten i natt fikk debutantene Håvard Nielsen og Anders Konradsen utdelt hver sin vimpel av landslagssjef Drillo. Foto: Norges FotballforbundVis mer

Her blir debutantene hedret av Drillo

Fikk i natt sin velfortjente vimpel.

(Dagbladet): Drillo deler alltid ut to vimpler, til enten debutanter eller jubilanter, og i natt ble det de to førstereisgutta som fikk påskjønnelsen av sjefen på banketten, etter Norges 2-0 seier over Ungarn.

- En drøm Håvard Nielsen og Anders Konradsen fikk begge sin landslagsdebut i gårsdagens kamp, og Nielsen ble målscorer i sin første kamp for landslaget.

- Det er en drøm jeg har hatt siden jeg var liten. Å få et mål i første kamp det er jo egentlig helt sykt for meg. Det er bare å kjøre på videre for meg nå, sier Nielsen til Dagbladet, og legger til at han burde ha scoret flere mål.

- Jeg bør jo score flere egentlig. Jeg er fornøyd med mål, men jeg burde i hvert fall scoret to.

Hyllet av sjefen Håvard Nielsen ble tidenes yngste målscorer siden Kniksen, i en alder av 19 år og 122 dager. Kniksen var 18 år og 289 dager da han scoret Norges mål i 1-2-tapet mot Tyrkia 29. oktober 1961.

Landslagssjef Drillo var godt fornøyd med ungguttens jobb.

- Håvard har noe av det vi mangler litt. Han er veldig bakromssterk, han har stor fart, og han har målteft. Han tør å utfordre. I dag var vi klar over at han var den viktigste bakromsspilleren vi hadde, og det fikk han beskjed om. Det tok han konsekvensen av. Han har spisskompetanse på det, og han blir veldig spennende og viktig framover. Vi vil få se mye av ham, sier han.