- Her blir det fest

FFK-stadion åpnes mot Lyn i kveld.

• Direkte klokka 19: Fredrikstad - Lyn

(Dagbladet.no:) I kveld åpnes nye Fredrikstad Stadion. Etter 200 000 arbeidstimer står anlegget klart og 12 500 tilskuere vil i kveld se åpningskampen mot Lyn.

- Gresset føltes veldig bra. Det blir garantert fest på tribunene, så får vi håpe at det blir fest på banen også, sier Raymond Kvisvik til Dagbladet.no.

Han trente for første gang på stadion i går ettermiddag, og er friskmeldt etter skulderskaden som ødela seriestarten for ham.

- Ille å tape så mye

Serieåpningen til FFK ble ødelagt av Lillestrøm, som tidvis kjørte over laget på Åråsen og vant 3-0. Men den skuffelsen er nå glemt, ifølge Kvisvik.

- Det er ille å tape så mye, og ikke skape sjanser, men det måtte glemmes dagen etterpå, sier han.

Lyn hadde en betydelig hyggeligere start på sesongen, da de slo Sandefjord 3-0 på hjemmebane.

KLAR TIL KAMP: Det nye anlegget i Fredrikstad er klar til å huse byens fotballstolthet mot Lyn i kveld. Foto: FREDRIKSTAD FK
KLAR TIL KAMP: Det nye anlegget i Fredrikstad er klar til å huse byens fotballstolthet mot Lyn i kveld. Foto: FREDRIKSTAD FK Vis mer

102 millioner kroner har det kostet å bygge den nye storstua i Plankebyen.

Supporterne håper nedbetalingen starter allerede i kveld, med tre poeng mot Oslo-klubben.

- Her blir det fest
KLAR TIL KAMP: Knut-Johan Hvidsten og sønnen Sebastian Johan S. Hvidsten (6) dro tidlig ut i Fredrikstads gater i dag. Sebastian Johan har vært på FFK-kamper siden han var 11 måneder gammel.
STARTEN: Rivingen og byggingen startet i 2005.
VIP-FASILITETER: Plankehaugen får egne plasser, og det gjør også sponsorer og andre støttespillere.