Her blir det kaos i rekkene. Alle ville stå med Ronaldo

Real Madrid-feber i Kina.

DEN STORE HELTEN: Det er ingen tvil om at Cristiano Ronaldo er vel så populær i Kina som i Spania. Da Real Madrid entret gresset foran en treningskamp i dag, forlot flere av maskotene sin utdelte spiller og stilte seg sammen med Ronaldo. Foto: EPA/XI YA CHINA OUT
DEN STORE HELTEN: Det er ingen tvil om at Cristiano Ronaldo er vel så populær i Kina som i Spania. Da Real Madrid entret gresset foran en treningskamp i dag, forlot flere av maskotene sin utdelte spiller og stilte seg sammen med Ronaldo. Foto: EPA/XI YA CHINA OUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Real Madrid er for tiden østover i verden for å lade opp til sesongstarten i august. Etter å ha spilt kamper i Australia, har stjernegalleriet nå flyttet seg til Kina.

Og lite tyder på at «Galacticos» er noen mindre stjerner på andre siden av jordkloden. Spesielt gjelder det tydeligvis Cristiano Ronaldo.


Real-spillerne entret banen i Guangzhou i dag med hver sin maskot, men da lagene skulle stille opp på banen ble det fort kaos i rekkene.

Flere av Real-stjernene, blant annet Toni Kroos og Isco, måtte se seg forlatt av sin maskot. De ruslet bort og stilte seg foran Ronaldo istedenfor. Til slutt var det seks små som sto foran mannen som ble kåret til verdens beste fotballspiller i 2014.

30-åringen som har vunnet Gullballen fire ganger, klarte ikke å score i dagens kamp mot Inter Milan. Det gjorde derimot Raphael Varane, Isco og James Rodriguez.

Martin Ødegaard fikk ikke spilletid i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer