Her blir EM-vakten banket opp av russiske fotballpøbler

Totalt fire vakter til sykehus etter stygge slåsskamper i pausen mellom Russland og Tsjekkia.

STYGGE SLÅSSKAMPER: Fire vakter ble kjørt til sykehus da flere supportere barket sammen i pausen mellom Russland og Tsjekkia. Foto: YouTube.
STYGGE SLÅSSKAMPER: Fire vakter ble kjørt til sykehus da flere supportere barket sammen i pausen mellom Russland og Tsjekkia. Foto: YouTube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Russland - Tsjekkia 4-1

Fire publikumsvakter ble banket opp, og kjørt til sykehus da en større gruppe med det som skal være russiske fotballpøbler begynte å slåss i pausen da Russland og Tsjekkia møttes i går kveld.

På et filmklipp - lastet opp på YouTube av en polsk supporter - vises det hvordan en vakt blir både slått og sparket flere ganger, selv mens han ligger på bakken. En annen vakt får også flere slag og spark i videoen.

• YouTube: Her kan du se klippet! (Vi advarer mot sterke bilder!)

Ifølge Kiev Post ble vaktene banket opp av pøblene da de prøvde å gripe inn i en slåsskamp mellom en gruppe supportere. En talsmann for politiet i Wroclaw sier at det var den eneste voldelige hendelsen i løpet av gårsdagen.

- Vi forsøker å identifisere gjerningsmennene, sier talsmann Pawel Petrykowski i Wroclaw-politiet ifølge NTB.

- Fredelig og rolig Knut Tørum kommenterte kampen mellom Russland og Tsjekkia for Canal 9 i går, og sier til Dagbladet at han ikke fikk med seg noe bråk.

- Absolutt ikke. Jeg har ikke hørt noe om dette før du nevner det nå. Stemninga på kampen var veldig bra, og stemninga utenfor var god helt fra tidlig på ettermiddagen. Vi måtte jo ta trikk fordi det var så mye kaos i byen, men fikk ikke med oss noe bråk. Det var bare trivelig, sier Tørum til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer