Her blir fotballstadion knust av tornado

Se ukas «Fotballfeber»!

(Dagbladet): Til høyre ligger hele denne ukas «Fotballfeber» som handler om blant annet dette: 

I dagens sending diskuterer vi homofobi i fotballen, Alex Fergusons karriere og David Beckhams flørt med en retur til Premier League.

NFFs generalsekretær Kjetil Siem er på plass i studio. Medgjest er Dagbladets Tom Stalsberg.

United-keeper Anders Lindegaard fikk mye oppmerksomhet da han sist uke slo et slag for å bekjempe homofobien i fotballen.

- Naturligvis er det et problem hvis homoseksuelle gutter som elsker fotball må droppe sporten fordi de føler seg utenfor. Det er på alle måter en ubehagelig tendens, som ikke hører hjemme i et moderne og liberalt samfunn, skrev Lindegaard på sin blogg, gjengitt av den danske avisa Politiken.

Vi spør Siem hvordan ståa er i norsk fotball og hva NFF gjør for å bekjempe fobien.

Statuen av Sir Alex Ferguson ble avduket forrige uke. Skotten har vært manager for klubben siden 1986 og har ledet laget til 37 troféer. Vi snakker om 70-åringens imponerende cv og spør United-mann Stalsberg hvor lenge treneren kan holde på.

Men Ferguson blir også ofte beskyldt for å få dommerhjelp. Om dette faktisk er tilfellet, og om en såkalt «Fergie-time» eksisterer, får du se i dagens sending.

I tillegg diskuterer vi om Harry Redknapps forsøk på å hanke David Beckham til QPR kommer til å lykkes, og du får avslutningsvis se en tornado sveipe over en fotballbane på Algarvekysten i Portugal.