Her blir Hagen slått knock out i tredje runde

Av Jevgenij Makhtejenko.

Alexander Hagen (25) tapte sin første proffkamp under Nordic Fight Night-stevnet i København lørdag. Han ble slått ut av ukraineren Jevgenij Makhtejenko i tredje runde.

Fra før hadde Flekkefjord-bokseren vunnet alle sine proffkamper i lett tungvekt. I kampen Hagen i forkant beskrev som karrierens tøffeste, ble det derimot for tøft.

- Jeg følte at jeg gjorde det veldig bra i starten. Jeg lekte med ham, men så ble jeg bare truffet. Det gjorde ikke vondt, men jeg slapp ned hånden min og da kom det en kjapp høyre. Det er sånn som kan skje, sa Hagen til Viasat 4.

Det var tett og jevnt mellom de to bokserne, men det brede, norske publikummet klarte ikke å løfte Hagen til seier. Et stykke ut i tredje runde gikk det galt.

Hagen kom bakpå etter å ha blitt truffet av Makhtejenko, og den påfølgende suseren med høyrearmen sendte ham i gulvet.

Vil fortsette Med hodet mellom tauene og blødende nese måtte Hagen avfinne seg med at dommeren grep inn og stoppet kampen. Den skulle egentlig vart i tre runder.

- Jeg følte meg klar og ville bokse videre, men det er opp til dommeren å gjøre jobben sin. Jeg vil ikke si at han avbrøt for tidlig. Dette er profesjonell boksing. Jeg følte ikke at jeg ble rystet, men jeg ble bare truffet uten å se slaget, sa Hagen.

- Nå må jeg komme meg hjem å slappe av og ta meg en pause. Jeg vil bare fortsette å bokse, la 25-åringen til.

Den tidligere MMA-utøveren Makhtejenko bokset også sin femte proffkamp. Han hadde to seirer og to tap før møtet med Hagen.

(NTB)