Her blir Hagen slått knock out i tredje runde

Av Jevgenij Makhtejenko.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alexander Hagen (25) tapte sin første proffkamp under Nordic Fight Night-stevnet i København lørdag. Han ble slått ut av ukraineren Jevgenij Makhtejenko i tredje runde.

Fra før hadde Flekkefjord-bokseren vunnet alle sine proffkamper i lett tungvekt. I kampen Hagen i forkant beskrev som karrierens tøffeste, ble det derimot for tøft.

- Jeg følte at jeg gjorde det veldig bra i starten. Jeg lekte med ham, men så ble jeg bare truffet. Det gjorde ikke vondt, men jeg slapp ned hånden min og da kom det en kjapp høyre. Det er sånn som kan skje, sa Hagen til Viasat 4.

Det var tett og jevnt mellom de to bokserne, men det brede, norske publikummet klarte ikke å løfte Hagen til seier. Et stykke ut i tredje runde gikk det galt.

Hagen kom bakpå etter å ha blitt truffet av Makhtejenko, og den påfølgende suseren med høyrearmen sendte ham i gulvet.

Vil fortsette Med hodet mellom tauene og blødende nese måtte Hagen avfinne seg med at dommeren grep inn og stoppet kampen. Den skulle egentlig vart i tre runder.

- Jeg følte meg klar og ville bokse videre, men det er opp til dommeren å gjøre jobben sin. Jeg vil ikke si at han avbrøt for tidlig. Dette er profesjonell boksing. Jeg følte ikke at jeg ble rystet, men jeg ble bare truffet uten å se slaget, sa Hagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer