Her blir han nesten slått og sparket ihjel på fotballkamp

Grusomme voldsscener under avbrutt kamp i Brasil.

(Dagbladet): Kampen mellom Atletico Paraenense og Vasco da Gama i brasiliansk Serie A ble avbrutt etter at det oppsto voldsomme sammenstøt mellom de to lagenes supportere på tribunen.

17 minutter ut i kampen, på stillingen 1-0 til Atletico, mistet politiet kontrollen. Forsøk på å stagge bråkmakerne med gummikuler mislyktes.

På Twitter deles det nå bilder av at politiet lander et helikopter midt på banen, mens slåssingen fortsetter rundt dem. Flere personer er tilsynelatende bevisstløse på de rystende videobildene som finnes på sosiale medier.

- Tilstanden til tre supportere var alvorlig, men to av dem var ved bevissthet, sier lege på stedet, Jose Eduardo Dias, ifølge AP.

Ifølge Globo Esporte forsøkte spillerne å be sine supportere om å ro seg, uten hell.

Avisen skriver også at et privat selskap hadde ansvaret for sikkerheten rundt kampen, mens politiet kun tok seg av ordensforstyrrelser utenfor portene.

STYGGE SCENER: En mann blir angrepet av en gruppe supportere på tribunen i Joinville, Santa Catarina. Foto: SCANPIX/AFP/HEULER ANDREY
STYGGE SCENER: En mann blir angrepet av en gruppe supportere på tribunen i Joinville, Santa Catarina. Foto: SCANPIX/AFP/HEULER ANDREY Vis mer

Ifølge Mirror var det en gråtende Luiz Alberto, Atletico-forsvarer, som snakket til tv like etter opptøyene.

- De forsøkte å rømme. Vi så en ung gutt som lå nede, han ble sparket og slått med trestokker. Han er et menneske. Dette må stanses. Vi ba dem stanse, men de hørte ikke, sier Alberto.

Vasco da Gama sto i fare for å rykke ned fra den brasilianske toppdivisjonen med tap i kampen mot Atletico Paraenense, som tross de voldsomme opptøyene ble satt i gang igjen senere i kveld.

Atletico vant til slutt 5-1, og Vasco da Gama rykker ned.

PS! Fluminense ble i kveld den første tittelforsvareren i Brasil til å rykke ned fra øverste divisjon året etter.

SLÅTT HELSELØS: Helikopteret landet på gressmatta og fraktet en av de verst skadde vekk fra arenaen. Foto: SCANPIX/AP/Carlos Moraes, Agencia O Dia
SLÅTT HELSELØS: Helikopteret landet på gressmatta og fraktet en av de verst skadde vekk fra arenaen. Foto: SCANPIX/AP/Carlos Moraes, Agencia O Dia Vis mer