Her blir han slått ned etter cupbragden mot Newcastle

Supporter løp inn på banen. - Skammelig oppførsel.

ANGREPET AV BØLLE: Scott Laird (til høyre) ruslet av banen for egen maskin etter å ha fått en knyttneve i venstre kinn av en såkalt supporter. Til venstre lagkompis Michael Bostwick. Foto:  REUTERS/Darren Staples
ANGREPET AV BØLLE: Scott Laird (til høyre) ruslet av banen for egen maskin etter å ha fått en knyttneve i venstre kinn av en såkalt supporter. Til venstre lagkompis Michael Bostwick. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stevenage-supporterne stormet banen i lykkerus etter å ha sett laget sitt detonere ei skikkelig FA-cupbombe mot Premier League-laget Newcastle lørdag. Men én tilskuer hadde helt andre intensjoner enn å bare delta i jubelen.

En video som ble lagt ut på YouTube kort tid etter kampen viser hvordan Stevenage-spiller Scott Laird brutalt slås i bakken av en foreløpig ukjent gjerningsmann. Tilskuerbølla løper deretter vekk og menger seg med andre jublende fotballfans, mens han veiver med et skjerf

Episoden la en liten demper på en ellers fantastisk aften for Stevenage, som til daglig holder til i League Two (fjerde høyeste nivå).

- Scott Laird feiret med fansen, og en fan kom bort og dro til ham fra siden. Han gikk i bakken, og det er synd og skam at ettermiddagen skulle ende slik, sier manager Graham Westley ifølge The Guardian.

Politiet er koblet inn i jakten på å finne den skyldige, og skal ha fått flere tips om mannens identitet.

- Det er åpenbart en bakgrunn for det som skjedde, siteres en politikilde på i The Sun.

Klubben bistår etter beste evne, og varsler at de ikke kommer til å gi seg før voldsmannen er pågrepet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer