Her blir Kaká godkjent av Real-legene

Møter fansen på Santiago Bernabeu i kveld.

TOMMELEN OPP: Dette bildet av Ricardo Izecson Dos Santos Leite - mer kjent som Kaká - er utdelt av Real Madrid. Brasilianeren besto i dag legesjekken i den spanske storklubben. Foto: David R. Anchuelo, Real Madrid/Getty Images/EPA/Scanpix
TOMMELEN OPP: Dette bildet av Ricardo Izecson Dos Santos Leite - mer kjent som Kaká - er utdelt av Real Madrid. Brasilianeren besto i dag legesjekken i den spanske storklubben. Foto: David R. Anchuelo, Real Madrid/Getty Images/EPA/ScanpixVis mer

||| (Dagbladet.no): I dag er det den store dagen for Kakás ankomst til Real Madrid. På klubbens hjemmeside fortelles det i detalj om hva han foretar seg til enhver tid i løpet av dagen.

Klokka halv ti i morges var han inne til legesjekk - som han besto med glans.

- Dagens tester bekreftet at spilleren er i perfekt form til å spille toppfotball, sier Carlos Diez, som er leder for Real Madrids medisinske apparat.

På vei ut fra sykehuset ble han overrasket av en stor folkemengde som hadde samlet seg for å hylle sin nye helt. Som den ydmyke superstjerna han er, tok brasilianeren seg tid til å hilse på fans og skrive autografer.

Men selve møtet med supporterne skal finne sted på Santiago Bernabeu i kveld, der klubben regner med at tusenvis av fans dukker opp for å ønske ham velkommen.