Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her blir keeperen liggende livløs på bakken etter taklinga

Kristoffer Klaesson ble sendt med ambulanse til sykehuset.

LIVLØS: Kristoffer Klaesson lå urørlig i flere sekunder etter et møte med Egersund-spiller Stian Sleveland. SKJERMDUMP: PostNord-ligaen/Nettavisen
LIVLØS: Kristoffer Klaesson lå urørlig i flere sekunder etter et møte med Egersund-spiller Stian Sleveland. SKJERMDUMP: PostNord-ligaen/Nettavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egersund og Vålerenga møttes i kveld til den 14. serierunden i PostNord-ligaen avdeling 2.

På stillinga 0-0 etter 70 minutter fikk hjemmelaget et frispark som ble slått inn i boksen.

Vålerenga-keeper Kristoffer Klaesson gikk ut og klarerte inne i feltet, men før han rakk å reagere ble han truffet knallhardt av Egersunds Stian Sleveland.

Klaesson gikk umiddelbart i bakken, og det så ikke ut til at han rakk å ta seg for da han landet.

HER SMELLER DET: Stian Sleveland gikk i ryggen på Klaesson. Foto: Skjermdump PostNord-ligaen/Nettavisen
HER SMELLER DET: Stian Sleveland gikk i ryggen på Klaesson. Foto: Skjermdump PostNord-ligaen/Nettavisen Vis mer

Trener for Vålerengas andrelag, Gard Holme, vet ikke om Klaesson ikke rakk å ta seg for fordi han svimte i lufta eller ikke.

- Det tror jeg han er usikker på selv og. Han var ved full bevissthet da Røde Kors var på banen, og han ble så sendt i ambulanse til sykehuset i Stavanger, sier Holme til Dagbladet og opplyser om at lagets fysioterapeut ble med Klaesson.

Se situasjonen hos Nettavisen.

- Ikke ålreit

På sykehuset er det snakk om full rutinesjekk for keeperen, for å kontrollere at det ikke er noe galt med rygg, nakke og hode.

- Antakeligvis fikk han seg bare en veldig hard trøkk. Det skal gå bra med ham, men han må inn for kontroll.

Vålerenga 2-treneren liker ikke at spillere blir liggende nede slik Klaesson gjorde.

- Klart det ikke er ålreit å se noen sånne situasjoner. Det er da man er glad for at man har (medisinsk) personell på slike kamper. Man hadde alltids fått gjort noe, men man får raskere hjelp og blir tryggere når det er noen der, forteller Holme.

SENDT TIL SYKEHUS: Røde Kors fikk Klaesson på båre og i ambulanse til sykehuset i Stavanger. Foto: Cecilie Olsen / @CecilieOlsen1
SENDT TIL SYKEHUS: Røde Kors fikk Klaesson på båre og i ambulanse til sykehuset i Stavanger. Foto: Cecilie Olsen / @CecilieOlsen1 Vis mer

Svarte direkte

Det var Egersund som kom best i gang på Idrettsparken i Egersund. Sju minutter før slutt tok hjemmelaget ledelsen ved Mathias Perttamo, men Vålerenga svarte allerede to minutter seinere.

Felix Horn Myhre, en av spillerne som scoret mot Sandefjord i Eliteserien i går, scoret utlikningsmålet til gjestene.

- Han har virkelig funnet scoringsformen nå. Vi har flere spillere som kom innpå i går og var med på å redde ett poeng for a-laget. De leverer virkelig i dag og det er veldig positivt. Det er mange på dette laget som skal kjempe om plass på Ronny Deilas lag, sier Holme.

Etter 90 minutter sendte Sander Haugaard Werni Vålerenga i ledelsen og samme mann scoret sitt andre for kvelden like etterpå.

Egersund ligger på sjetteplass med 20 poeng, Vålerenga er nummer elleve med 15 poeng.