Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her blir kjendisen fjernet av Zlatans vakter

- Ville bare gratulere.

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic er Sveriges største idrettsstjerne, og behandles deretter. Mens det i Norge ville vært nærmest utenkelig at John Carew ble fulgt av vakter på Idrettsgallaen, hadde Inter-spissen to bryske karer til å passe på seg da svensk idrett feiret seg selv mandag.

Enda mer utenkelig ville det vært om Olaf Tufte ville gratulere Carew med en pris - men i stedet ble ført vekk av vaktene.

I Sverige er ingenting utenkelig når det gjelder Zlatan.

I dag identifiserer Expressen mannen de betegner som en verdensstjerne. De som hadde sett for seg Peter Forsberg eller Mats Sundin blir kanskje skuffet - men i svensk målestokk er bordtennisspilleren Jan-Ove Waldner uansett en stor legende.

Waldner avdramatiserer

Det var han som to ganger ble ført vekk av Zlatans livvakter, og i dag gir han sin versjon til Expressen.

- Jeg ville bare gratulere Zlatan med prisen, men akkurat da var det sending og tv-teamet sa «ikke nå». «Nei, nei, ingen fare», sa jeg, og så gikk jeg og satte meg. Og det var alt som skjedde, hevder Waldner overfor avisa.

Bordtenniskongen var ifølge gallasjef og øyenvitne Stephan Rimér i festhumør da han oppsøkte Zlatan, men Waldner sier det ikke hadde noe med saken å gjøre.

SKAL VI TA DET UTENFOR?: Den svenske bordtennislegenden Jan-Ove Waldner avdramatiserer epsiodene hvor han oppsøkte Zlatan (med ryggen til), men ble ført vekk av vakter. Foto: Stefan Söderström/EXPRESSEN
SKAL VI TA DET UTENFOR?: Den svenske bordtennislegenden Jan-Ove Waldner avdramatiserer epsiodene hvor han oppsøkte Zlatan (med ryggen til), men ble ført vekk av vakter. Foto: Stefan Söderström/EXPRESSEN Vis mer

- Selvfølgelig drakk vi litt, som alle gjør. Det var vin og sånt på bordet. Men det hadde ikke noe med dette å gjøre, sier han.

Expressen var vitner da Waldner gjorde sitt andre framstøt mot Zlatan bak scenen, etter at Inters toppscorer hadde fått Jerringprisen - folkets pris.

Men han skjønner ikke hvordan noen kan påstå at han ble ført vekk.

- Det eneste problemet var at kameraene sto der. Og det hadde jeg forståelse for, jeg hadde bare uflaks, sier Waldner.

image: Her blir kjendisen fjernet av Zlatans vakter
<B>STJERNESTATUS:</B> Zlatan Ibrahimovic har fått fra rebell til folkelig og populær.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media