Her blir Kristoff sittende i «dødens posisjon»

- Umulig å slå Greipel med det utgangspunktet, mener treneren.

GORILLA-MAT: Alexander Kristoff var sjanseløs på å svare da André Greipel stormet forbi ham med 250 meter igjen. Foto: Tim De Waele/©TDWSport.com
GORILLA-MAT: Alexander Kristoff var sjanseløs på å svare da André Greipel stormet forbi ham med 250 meter igjen. Foto: Tim De Waele/©TDWSport.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

REIMS (procycling.no): Noe særlig større sjanser til å ta en etappeseier, får Alexander Kristoff neppe i årets Tour de France.

Den franske mesteren Arnaud Demare var kjørt av etter en velt. Selv Marcel Kittel måtte slippe.

Likevel maktet ikke Katjusja-laget å samle seg i en hektisk avslutning. Igjen - som da han tapte på målstreken for Kittel - kom nordmannen fram for tidlig.

- Jeg ventet med å åpne denne gangen, men da kom det andre som gjorde det og akkurat holdt inn, sa Kristoff mellomfornøyd til procycling.no på vei tilbake til lagbussen etter et besøk hos antidopingbyrået.

Rotete fra KatjusjaIgjen manglet Kristoff den tredje mannen som kunne holdt ham i posisjon mellom fire og tre kilometer fra mål.

Luca Paolini og Alexander Porsev gjorde så godt de kunne, men det er langt unna bunnsolid opptrekkstjeneste russerne bedriver.

- Vi mangler litt folk og er spredt for alle vinner. Porsev kommer opp til meg og går direkte. Vi skulle gjerne hatt én til etter svingen, for det blir veldig langt for Porsev som skal dra den siste kilometeren.

- Vi kommer litt tidlig fram, men jeg liker meg vanligvis i en framskutt posisjon. Det er bedre å sitte der og bruke kreftene, enn å sitte bak og risikere å bli sperret, forklarer 27-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer