SPEILET OG HÅNDEN: Den kvinnelige journalisten ble truffet av sidespeilet på bilen til Zlatan Ibrahimovic. Svensken kjørte fort, men kvinnen sto samtidig midt i veien.
SPEILET OG HÅNDEN: Den kvinnelige journalisten ble truffet av sidespeilet på bilen til Zlatan Ibrahimovic. Svensken kjørte fort, men kvinnen sto samtidig midt i veien.Vis mer

Her blir kvinnen «påkjørt» av Zlatan

Milan frykter at svensken ble lurt i felle.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic fikk mye skryt da han storspilte i Milans storseier over Arsenal forrige uke, men denne uka er han tilbake i overskriftene av utenomsportslige årsaker.

Tirsdag traff nemlig svensken en kvinne da han kom kjørende ut av treningsanlegget Milanello, og nå truer hun med å politianmelde stjernen.

- Forsøkte å treffe
Ifølge Expressen skal kvinnen ha uttalt at Ibra gjorde det med vilje.

- Hun skal ha ringt politiet og sagt at Zlatan forsøkte å kjøre på henne med bilen. Jeg har pratet med Milans pressesjef, som sier Zlatan ikke gjorde noe for å skade henne, sier Sky-reporter Luca Tommasini, som ble øyenvitne til hendelsen.

Fotografen hans filmet også opptrinnet, og YouTube-klippet viser at Ibrahimovic' venstre sidespeil treffer kvinnen i hånden - hun står forøvrig midt i veien, tilsynelatende i et forsøk på å skaffe et intervju.

- Milan har fått en dvd for å kunne forsvare Zlatan om hun vil politianmelde ham. I filmen er det tydelig at hun er midt i veien, og at det var vanskelig for Zlatan å unngå ulykken. Jeg mener Zlatan er uskyldig, sier Luca Tommasini.

Konspirasjonsteorier
Ifølge Aftonbladet stiller til og med Milan-kilder spørsmålet:

Hvorfor skjedde dette nå, rett før det bestemmes om Ibrahimovic sin utestengelse blir redusert, og om han dermed kan spille helgas storoppgjør mot Juventus?

- Jeg vil ikke snakke om noen felle eller konspirasjoner, jeg hører snakket, men det kan jeg ikke uttale meg om. Men som jeg så det gikk denne jenta rett ut i veien og gjorde absolutt ingenting for å unngå treffet med Ibrahimovic, tvert imot, sier Tommasini.

Ifølge den svenske avisa skal den kvinnelige reporteren være Valentina Ridolfo, som egentlig er frisør, og etter ryktene jobber for tv-personligheten Fabrizio Corona.

Han har tidligere vært involvert i en skandale der man smugfilmet utro fotballstjerner og presset dem for penger.

- Vi prøver å finne ut hvem denne reporteren jobber for. Men viktigst: Ibrahimovic har ikke gjort noe galt, sier Milan-pressesjef Giuseppe Sapienza.

Zlatan har sonet to kamper etter at han fikk tre kampers karantene for utvisningen mot Napoli. Torsdag blir det avgjort om straffen blir redusert og om han er klar til helgas toppkamp mot Juventus.