Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her blir Mandy ny pupplikumsfavoritt

Svømte bryst i vannpolo-VM.

PUPPEGLIPP: Tyske Mandy Zöllner havnet i et skikkelig basketak med spanske Maica Garcia under åpningskampen i vannpolo-VM.Foto: SCANPIX/REUTERS/Laszlo Balogh
PUPPEGLIPP: Tyske Mandy Zöllner havnet i et skikkelig basketak med spanske Maica Garcia under åpningskampen i vannpolo-VM.Foto: SCANPIX/REUTERS/Laszlo Balogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vannpolo er en nokså marginal idrett her hjemme på berget, og når det først omtales i norske medier, er det gjerne av helt andre årsaker enn sportslige.

Det tyske kvinnelandslaget spilte i går sin åpningskamp i VM i Roma mot Spania, og publikum fikk mer valuta for inngangspengene enn mange mål, noe Mandy Zöllner og lagvenninnen Carmen Gelse på ufrivillig vis sørget for.

Vannpolo er definitivt en idrett som ikke passer for dem som misliker kroppskontakt, og det kan gå nokså voldsomt for seg i kamp om ballen.

Ifølge bild.de opplevde både Zöllner og Gelse at overivrige spanske jenter rev og slet såpass i badedraktene deres at puppene spratt ut ved flere anledninger.

For den som måtte lure; også sportslig ble de tyske kvinnene tatt med buksene nede.

Spania vant nemlig kampen 17-12.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!