TOK SEG VIDERE: Stabæk måtte ute i ekstraomganger, men vant til slutt 3-0 over Grorud i den 3. runden i cupen. Foto: Christian Monge Hugsted
TOK SEG VIDERE: Stabæk måtte ute i ekstraomganger, men vant til slutt 3-0 over Grorud i den 3. runden i cupen. Foto: Christian Monge HugstedVis mer

Her blir maten kald mens Stabæk måtte ut i ekstraomganger mot Grorud

Stabæk vant til slutt 3-0.

(Dagbladet): Stabæk tapte 1-5 mot Lillestrøm på lørdag, i den 11. runden i Tippeligaen.

I dag fikk de en ny mulighet, da de møtte 2. divisjonslaget Grorud i den 3. runden i NM.

Tidlig kamp Stabæk fikk innvilget å spille cupkamp denne uka i stedet for neste, fordi de har spillere på landslagsoppdrag neste uke.

Stabæk-keeper Sayouba er tatt ut i bruttotroppen til Elfenbenskysten, og har allerede reist for å trene med landslaget, mens Anders Trondsen og Morten Thorsby er kalt inn til EM-kvaliken for G19.

Hadde bestilt kinamat Stabæk hadde nok forventet at de skulle vinne kampen og ta seg lett videre til 4. runde i cupen, for de hadde nemlig bestilt kinamat, som ble levert på stadion til Grorud 19.45.

Men maten ble kald, for verken Stabæk eller Grorud klarte å score i løpet av de ordinære 90 minuttene.

- Det er ikke alltid vi følger planen, den får være kald i dag, sier Stabæk-spiller Fredrik Brustad til Dagbladet med et smil.

Grorud spilte også de tjue siste minuttene med bare ti mann, etter at Momodou Darboe fikk sitt andre gule kort for dagen.

Det klarte likevel ikke Stabæk å utnytte, og lagene måtte ut i ekstraomganger for å avgjøre hvem som gikk videre i cupen.

Stabæk videre I andre ekstraomgang scoret først Emil Dahle, og så Luc Kassi, før Enoch Adu satte inn 3-0 og dermed kunne Stabæk endelig sette seg ned og spise kinamat, etter å ha tatt seg videre til 4. runde med 3-0-seier over Grorud.

- Det var en typisk cupkamp, sier Stabæk-trener Bod Bradley til Dagbladet etter kampen.

- Grorud hadde en del redninger på streken, og de fortjener creds, for de hadde en veldig god keeper, sier Bradley, som er glad for at Stabæk til slutt tok seg videre.

KALD MAT: Stabæk hadde bestilt kinamat til 19.45, men måtte ut i ekstraomganger, og kampen var derfor ikke ferdig før 20.30. Foto: Christian Monge Hugsted
KALD MAT: Stabæk hadde bestilt kinamat til 19.45, men måtte ut i ekstraomganger, og kampen var derfor ikke ferdig før 20.30. Foto: Christian Monge Hugsted Vis mer