Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-kvalifisering

Her blir Pogba matchvinner i storkampen

Et godt skudd av Manchester United-stjernen Paul Pogba og en påfølgende svak keeperprestasjon ga Frankrike 1-0-seier over Nederland i VM-kvalifiseringen mandag.

BANKET INN VINNERMÅLET: Paul Pogba. Foto: NTB Scanpix
BANKET INN VINNERMÅLET: Paul Pogba. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nederlands keeper Maarten Stekelenburg, til daglig burvokter i Premier League-klubben Everton, vil neppe minnes mandagens storkamp i Amsterdam med mye glede. 34-åringen burde ha stoppet Frankrikes matchvinnende scoring.

Den kom halvtimen ut i første omgang, da Manchester United-profilen Paul Pogba fikk tid og rom til å skyte fra distanse. Skuddet som fulgte var ikke av de aller beste, men Stekelenburg slapp likevel ballen forbi seg etter å ha vært innom den med hånden.

Til den nederlandske målvaktens forsvar skal det sies at ballen flakket etter å ha forlatt Pogbas fot.

Med seieren topper Frankrike gruppe A i den europeiske VM-kvalifiseringen. Sverige, som slo Bulgaria 3-0 hjemme mandag, har samme antall poeng og lik målforskjell. Nederland følger deretter, tre poeng bak tetlagene.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!