Her blir Riise matchvinner for Roma

I nest siste minutt.

FRISPARKSPESIALIST: John Arne Riise har virkelig funnet scoringsformen de siste månedene. Her scorer han i nest siste minutt mot Siena og blir matchvinner. 
AFP PHOTO / FABIO MUZZI
FRISPARKSPESIALIST: John Arne Riise har virkelig funnet scoringsformen de siste månedene. Her scorer han i nest siste minutt mot Siena og blir matchvinner. AFP PHOTO / FABIO MUZZI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • HER kan du se Riise bli matchvinner mot Siena

(Dagbladet.no): John Arne Riise har vist gryende målform i landslagtrøya de siste månedene, med tre frisparkmål på de siste tre kampene. Nå har han åpenbart greid å overføre scoringsteften til klubblaget.

Riise startet på benken i bortemøtet mot Siena i ettermiddag, men ble byttet inn en halvtime før slutt. Det ble et lykkelig bytte for Romas nyansatte trener, Claudio Ranieri.

Ett minutt før slutt fikk Roma 20 meter fra mål. Riise gjorde slik han har fått for vane, og ga dermed Ranieri en perfekt start på trenerkarrieren i klubben, etter at Luciano Spalletti tok konsekvensen av en elendig sesongstart og gikk av for to uker siden.

- Jeg visste at jeg ikke skulle starte kampen på grunn av  problemer med kneet som jeg fikk tidlig i kampen mot Makedonia og jeg har ikke trent fotball siden den kampen. Men jeg var veldig motivert til å bidra da jeg ble byttet inn, for vi trengte en seier i denne kampen. Da vi fikk frisparket var det litt diskusjon blant oss spillere om hvem som skulle skyte, og det var deilig at jeg fikk muligheten, fordi jeg hadde en god følelse, skriver Riise i en tekstmelding via sin rådgiver Jan Kvalheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer