Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her blir stjerna ydmyket av to fotomodeller

Brøt uskreven regel da Juventus-spillerne skulle hente trofeet.

SE VIDEO: Medhi Benatia får soleklar beskjed av de to fotomodellene om å holde labbene unna. Vis mer Vis mer
  • Se video øverst i saken

Lørdag tok Juventus sitt sjuende seriemesterskap på rad i Italia. Kampen mot Hellas Verona - som Juventus vant 2-1 - var den siste for laget til keepergiganten Gianluigi Buffon (40).

Sånn sett var det mye som skjedde på Allianz Stadium foran 40 000 tilskuere denne lørdagskvelden i Torino. Men episoden som virkelig fikk det til å koke på sosiale medier, var noe helt annet.

Da trofeet skulle deles ut, ruslet Juventus-midtstopper Medhi Benatia (31) som en kjekkas bort til podiet. Da han nærmet seg, strakk han ut ei hånd til en av fotomodellene som sto ved scenen. Han ble kontant avfeid. Da han prøvde å hilse på den andre, ble han kontant avfeid igjen.

Begge fotomodellene smilte, det var jobben deres. Men ved å strekke ut en lanke brøt marokkanske Benatia en uskreven regel. Fotomodellene er i denne sammenheng to «helligdommer» du ikke skal berøre.

- Marokkaneren mottok et kaldt blikk fra den første modellen. I stedet for å lære av sin feil, prøvde han seg på den andre. Hun praktisk talt lo ham oppi ansiktet, skriver den engelske avisa Metro.

Avisa viser til en episode fra 2013, der nåværende Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner opplevde noe av det samme.

Medhi Benatia forsøkte som best han kunne å holde maska. Rett etterpå mottok han trofeet sammen med de andre Juve-spillerne. Laget var seriemester allerede før gårsdagens kamp.

Daniele Rugani og Miralem Pjanic sørget for scoringene i 2-1-seieren. Alessio Cerci reduserte for Hellas Verona.

Gianluigi Buffon har tidligere gitt uttrykk for at han ville legge opp etter sesongen. Men uttalelser og rapporter tyder på at han vil prøve å finne en ny klubb.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media