Tiger Woods

Her blir Tiger Woods tvunget ut av lagbildet

Tiger Woods har fått en ny rolle i Ryder Cup - det er ikke alltid enkelt for golflegenden. 

FÅR BESKJED OM Å GÅ BORT: Tiger Woods har stilt seg opp for lagbilde, men får beskjed fra fotografen at han ikke skal være med på dette bildet.  Foto: NTB Scanpix
FÅR BESKJED OM Å GÅ BORT: Tiger Woods har stilt seg opp for lagbilde, men får beskjed fra fotografen at han ikke skal være med på dette bildet.  Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Gammel vane er tydeligvis vond å venne.Han har vært golfens ubestridte superstjerne og ener i en årrekke, men de siste åra har han falt på verdensrankingen. Per dags dato er Tiger Woods rangert som nummer 734 i verden.

Ny rolleDenne uka har 40-åringen vært i rampelyset igjen. Woods er nemlig visekaptein for USA i Ryder Cup, noe som blant annet innebærer at han er med og påvirker lagvalg underveis i prestisjeturneringen.Men at han nå har en litt mer tilbakelent rolle, glemte Woods da det amerikanske laget skulle ta et lagfoto i Chaska, Minnesota i går.

Han stilte seg nemlig pent og pyntelig opp på den ene siden. Hendene var trygt plassert bak den rake ryggen da fotografen kommer bort og ba han flytte seg.Bildet som skulle tas var nemlig av spillerne. Woods fikk beskjeden, men antok at han bare sto på feil side av lagbildet, tuslet bak ryggen til alle og stilte seg like rakrygget opp på motsatt side.Der fikk han beskjeden igjen.Bildet som skulle tas var av spillerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer