Her blir Zuccarello satt ut av spill av egen lagkamerat

- Det er hardt.

(Dagbladet): Det var mot slutten av første periode i nattens kamp mot Pittsburgh Penguins at Mats Zuccarello Aasen ble truffet av en puck i hodet.

Nordmannen sto plassert foran motstanderens keeper da han ble truffet av skuddet til lagkamerat Ryan McDonagh.

- Det er hardt. Slike ting skjer dessverre. Du håper først og fremst at han er ok, men særlig siden han er en så god spiller, han er en stor del av laget, sier lagkamerat Jonathan Tanner Miller ifølge New York Daily News.


Zuccarello gikk i garderoben etter hendelsen, og kom aldri tilbake på isen.

«Vi evaluerer skaden til Zuccarello. Det er ikke noe nytt å melde om skaden», skriver New York Rangers på sin offisielle Twitter-profil.

Skal være ok New York Rangers-trener Alain Vigneault uttalte seg om hendelsen like etter kampen. Han ga uttrykk for at det ikke skal dreie seg om noe alvorlig.

- Med all feiringen her, og alle folkene jeg måtte prate med - ble jeg fortalt at han er «all right». Men jeg har ikke kikket på det, sier Vigneault ifølge New York Post.

For spillerne kunne feire at New York Rangers tok seg videre til kvartfinalen i NHL-sluttspillet. Klubben har vunnet fire av fem kamper mot Penguins.

Hagelin avgjorde Ekstraomganger måtte til for å avgjøre en vinner i natt. Carl Hagelin var mannen som ble tungen på vektskålen for Rangers.

Forhåpentligvis er Zuccarello klar til kvartfinalen som sannsynligvis starter til uka. Der møter Rangers enten Washington Capitals eller New York Islanders.