Travdrama:

Her brekker Adrian (25) ryggen

Sjefen: - Vi priser oss lykkelige. Det kunne gått enda verre.

DRAMA PÅ MOMARKEN TRAVBANE: Her stuper hesten New Fighter med blå/hvit kusk Adrian Solberg Akselsen. Gøran Antonsen og Pastor Royal rett bak har ikke sjanse til å komme unna. Ulykken skjedde tirsdag 18. juni. Bilder fra Rikstoto Direkte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dramaet i det siste løpet på Momarken travbane i går kveld gikk både bedre og verre enn fryktet.

To av landets fremadstormende travkusker, Adrian Solberg Akselsen (25) og Gøran Antonsen (32), ble fraktet til sykehus i ekspressfart.

Antonsen ble kastet i en bue et titalls meter gjennom lufta og krasjlandet på indrebanen etter å ha kollidert med hesten til Adrian Solberg Akselsen, som stupte på oppløpet.

Adrian Solberg Akselsen ble liggende i løpsbanen midt i kaoset med hestebein og sulkyhjul på og rundt seg.

Helikopter

Det så ut til å ha gått verst med Gøran Antonsen. Han ble fløyet i ambulansehelikopter til Ullevål på Oslo universitetssykehus.

Vestfold-kusken Adrian Solberg Akselsen ble fraktet i ambulansebil til Sykehuset Østfold i Sarpsborg.

I dag kommer de første skaderapportene etter den dramatiske travkrasjen: Gøran Antonsen har greid seg bra, mens Adrian Solberg Akselsen har fått alvorlige bruddskader.

Sjefen: - Det kunne gått enda verre

- Han ringte meg klokka 07.30 i morges. Legene hadde konstatert at han hadde brudd i korsryggen og brudd i skulderen. Han venter på beskjed om operasjon. Legene skulle granske røntgenbildene nærmere, sier sjefen hans, travtrener Frode Hamre, til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer