Her brekker Mir armen på erkerivalen

Nogueira nektet å gi seg før armen nærmest var revet av.

(Dagbladet): Kampsporten MMA beviste i natt på nytt hvor brutal den kan være. I UFC-kampen mellom de bitre rivlane Frank Mir og Antonio Rodrigo Nogueira, endte moroa i første runde.

Frank Mir tok armlåsen kimura, som Nogueira desperat forsøkte å rulle seg unna. I håpet om å unnslippe kimuraen, banket ikke Nogueira hånda på ryggen til Mir, som er signalet om at han gir seg. Dermed fikk Mir frie tøyler til å gjøre inkvisisjon på kroppen hans.

Nogueira kastet ikke inn håndkleet før Mir hadde dratt armen hans bakover til den brakk, da kom endelig signalet om at han hadde fått nok.

Mir og Nogueira slåss sist i 2008. Mir vant også den gangen, men Nogueira-leiren skyldte på sykdom. Denne gangen startet Nogueira kampen best og Mir holdt på å gå i bakken etter en serie med slag.

- Jeg var paralysert, jeg prøvde bare å komme meg gjennom de første tre-fire minuttene for å se an kampen og så overrasket han meg, sier Mir om åpningsminuttene da Nogueira var best.

Men takket være tabben til Nogueira, var det ingen tvil. Med brukket arm måtte han kaste inn håndkleet og gi Mir seieren.

Mir omtaler seieren som karrierens beste.

- Jeg er den første til å slå ham ut og få ham til å gi seg. Tålmodighet var nøkkelen til seieren, målet mitt var å få ham til å gi seg og jeg er virkelig glad for måten kampen endte, sier Mir.

Nogueira ble liggende i ringen i flere minutter etter kampen for å motta legehjelp.

PS! MMA er en ulovlig kampsport i Norge på lik linje med proffboksing. Hvis du lurte på det.