Her bryter Nani reglene til sir Alex

Hadde salto-forbud.

• Magnus (17) etter debuten i Skottland: - Det største i karrieren min

(Dagbladet.no): 20-årige Nani er ikke bare en målfarlig, teknisk og rask kantspiller, innkjøpt for 190 millioner kroner fra Sporting Lisbao i sommer.

Unggutten er også en akrobat.

I går viste han igjen fram scoringssaltoen sin, da han scoret Uniteds tredje og siste mål mot nordiske Glentoran i går kveld.

Problemet er bare at han på Uniteds asiaturné i sommer fikk klar beskjed fra manager sir Alex Ferguson: Gi deg, saltoer øker skaderisikoen.

Ferguson var i går kveld opptatt med husflytting, på kommando fra kona Cathy. I dag kan trolig portugisiske Nani vente seg en god porsjon kjeft tilbake på Uniteds treningsfelt.

Også United-assistent Carlos Queiroz var kritisk til 20-åringens svev i Fergusons fravær i Belfast i går kveld.

- Det er bedre for Nani å ikke feire på den måten, fordi det finnes alltid en sjanse for at han kan skade seg. Men det er jo sånn han feirer, sier Queiroz til Daily Mirror.

NY LUFTETUR: Nani benyttet seg av at sjefen var hjemme i Manchester da han feiret en scoring i Nord-Irland i går kveld. Foto: Scanpix/Afp
NY LUFTETUR: Nani benyttet seg av at sjefen var hjemme i Manchester da han feiret en scoring i Nord-Irland i går kveld. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Det spørs om Ferguson, kjent for sin svarteliste og hårfønerutskjellinger, er like forståelsesfull.

FØRSTE GANG: Nani fikk beskjed om å kutte ut slikt etter kampen mot Shenzhen Xiangxue Eisiti FC i juli.